Taky vás štvou "akce - neakce" v supermarketech?

Free pokec (aj keď Ondra 07 by to celé zmazal)

Moderátor: Moderátoři

Acibuk

Re: Taky vás štvou "akce - neakce" v supermarketech?

Příspěvek od Acibuk »

Já nakupuju v Intersparu, ten je sice drahej, ale kvalitní.
Jednou za 14 dní se seknu, jedu v deset večer do kauflandu a nakoupím věci, na kterých není co zkurvit.

No a jinak chodím nakupovat k asiatovi naproti, otevřeno má pořád, ceny nejlepší v okolí, bere mě jako zákazníka, občas dostanu dárek:)

Pro maso si jezdím do podnikové prodejny na jatka, chleba kupuju v hospodě:)

Je to jenom tak, jak si to nastavíte.

Když z vás dělají blbce, tak tam nechoďte, nebo si nestěžujte, nebo si otevřete vlastní market, kde budou všechny bytosti šťastny.
zde
Kua vsecko hraje pro ty podnikatelse zazobane prasata ....

Tak a už zbývá jen ten Jelen a můžeme vytáhnout oponu.
Dostal ste Bludišťáka!
Klikněte zde pro zobrazení.
Veteranista

Re: Taky vás štvou "akce - neakce" v supermarketech?

Příspěvek od Veteranista »

No jo, v obchodech je sranda, billa klub, jsme členem, když bydlím hned vedle ní (tedy jen když jsem v brně, jinak jsem vesan jak poleno) tak se mi to vyplatí, myslím jednou za čas jen dojde dopis, ten se rovnou vyhodí a ušetřilo se již dost kaček, co mě vadí je další kartička v peněžence.

Nakupování je zábava, zrovna tento týden jsme si postěžoval, že je teplo a já nemám žádné krátké kalhoty, tak jsem byl jednou slečnou protáhnut po x obchodech, sice asi hned v prvním, nebo hned vedle v druhém jsem si já vybral, tak mi bylo řečeno, v tomhle tě chodit nenechám aby po nich, vubec takové nakupování s ženou je někdy zabava, jednou jsem málem už omdlel únavou při nakupování bot.

Jinak já zas tak moc nenakupuji, často nemám moc času, tak si dám v menze oběd a jídlo za den vyřízeno.

Po obchodech jezdím spíš autodíly, kde mám 3 podle toho co sháním, stavebniny kde soused dělá skladníka, instaltersví, barvy laky, železářství, kdy mě znají a když toho mám víc(no víc, už za nákup 200 třeba) mi dají slevu, prostě vědí, že toho nenakupuji málo a to už i tak mají třeba poloviční slevy než o 50m vedle
Záškodník od škodovek

Škoda Octavia 1961 & Škoda 1000mb 1967 & Škoda 110LS 1975 & Škoda 100L 1975& Škoda 120L 1977 & Škoda 125L(136L) 1989 & Mercedes-Benz 200D 1976 & Mercedes Sprinter 212D 1998 & Opel Corsa B & Fiat 127 1976 & Fiat 126p 1986 & Fiat 126p 1987 & 20x motocykl
Odpovědět

Zpět na „Poklábosme“