KRAPOZA aneb co na cesty
Moderátor: Moderátoři
- Crocodile
- Kontaktovat uživatele:
Re: KRAPOZA aneb co na cesty
Ani bych se nedivil, protože co občas musí člověk vytrpět když dováží něco do EU
2101 (1976)
21044 (1999)
2101 (1975)
21044 (1996)
vozík domácí výroby (1984)
MAZ-8114 přívěs (1986)
ЗиЛ-131 (1977)
УАЗ-3151 (1986)
Bylo: 2203 Latvija, 21044, 2107, 2102 , 21044, Skif M1, 21093
Historie: Avtoexport
Vozy: Lada a UAZ
21044 (1999)
2101 (1975)
21044 (1996)
vozík domácí výroby (1984)
MAZ-8114 přívěs (1986)
ЗиЛ-131 (1977)
УАЗ-3151 (1986)
Bylo: 2203 Latvija, 21044, 2107, 2102 , 21044, Skif M1, 21093
Historie: Avtoexport
Vozy: Lada a UAZ
- ger007
- Kontaktovat uživatele:
no v CH som bol minuly rok, na hraniciach ziadna kontrola, niesu sice v EU ale su v Shongene ci ako sa to pise, vsetci si vychvaluju ako sa tam maju dobre (no fajn uprostred kruhaca tam mali vodotrisk) ale ked spraovali cestu tak sme isli po Makadame (zato ju opravovali tak ze to vybagrlovali aj zo zakladom a opravili na novo) a zeby miestny neak enormne dodrzovali pravidla cestnej premavky (rozumej rychlost ) sa povedat neda, je tam akurat drahe palivo, neakej buzeracie som sa nedockal. zas by som si ich tak neidealizoval
Be better, not second best
if not better, be different
LADA !
1x2104X 16V, 1x 21044, 2 x 1111, 1xB210, 1xJawa550, 1x Toyota Avensis T25
детские игрушки
if not better, be different
LADA !
1x2104X 16V, 1x 21044, 2 x 1111, 1xB210, 1xJawa550, 1x Toyota Avensis T25
детские игрушки
jestli je to karbec, tak aby ho tam vubec pustli
Sranda no. Ja uz mlcim.
Btw treba by me nenapadlo brat si vnejsi kliku dveri. A vida ho, rupla vcera
Sranda no. Ja uz mlcim.
Btw treba by me nenapadlo brat si vnejsi kliku dveri. A vida ho, rupla vcera
VAZ 2104 1.3 1989
Tak třeba mně za 15 tkm odešlo na 01 jen 2x spouštěč skla a palec rozdělovače. Když pominu vyčištění karbce a seřízení rozdělovače, což nebylo životně důležité, tak sranda zákroky. A to musím podotknout, že jednička jezdí denně jako dopravce do a z práce...takže žádné šetření Sice se to na ní vzhledově značně podepsalo, ale mechanicky slouží spolehlivě dál
Nějak jsem nepostřehl, jakým modelem kolega jede, ale jen takový denní postřeh ode mě...na sedmě mě vždy zlobilo čidlo teploty vody/spouštění sahary a kontakty v zadních světlech , na což by mohli být švajcaři hákliví...
Nějak jsem nepostřehl, jakým modelem kolega jede, ale jen takový denní postřeh ode mě...na sedmě mě vždy zlobilo čidlo teploty vody/spouštění sahary a kontakty v zadních světlech , na což by mohli být švajcaři hákliví...
VAZ 2106 - Marina r.1979
http://dean2107.rajce.idnes.cz/
Dva PoJeBy ze Skašova
„Duše se milují od pasu nahoru, těla od pasu dolů."
Gabriel García Márquez
http://dean2107.rajce.idnes.cz/
Dva PoJeBy ze Skašova
„Duše se milují od pasu nahoru, těla od pasu dolů."
Gabriel García Márquez
- Luděk Musil
- Kontaktovat uživatele:
Pozn. moderátora: Hoši, teda aspoň někteří , přestaňte si z toho dělat srandu. Mušketýr asi ví, proč.
Avšak i přesto se mi ten výčet ND vláčených ssebou zdá být až za maximální hranicí poruchovosti sovětského stroje. L.
Avšak i přesto se mi ten výčet ND vláčených ssebou zdá být až za maximální hranicí poruchovosti sovětského stroje. L.
21011 -> (78) 84-99; 2103 -> (78) 99-04; 21073 -> (96) 04-07; 21044 -> (99) 07-13; 21044 -> (96) 12-16; Granta bílá -> 16-?; Vesta SW cross barvy Phantom (19) 20-?; 21011 - veterán (75) 12-?
Nemožné na počkání, zázraky do 3 dnů ´
Po asfaltu a po evropě bych ssebou nebral nic....Nám do arménie a zpět:
21061-V bulharsku upadla matka z držáku převodovky(Tuším M6-1ks)
V Arménii jsem utrhla zadní plácačku na místní vozovce,praskla mi membrána v pumpě,nová kterou jsem ssebou vezl byla děravá- natekl benzín do oleje,skoncil jsem v místním autoservisu a nakonec jsem si koupil místní pumpu novou(celá pumpa kterou jsem sebou vezl byla taky děravá)
V Istambulu mi umřel větrák sahary(Teda on umřel už v arménii,ale dvoukoruna místo pojistky ho dovezla až do Istambulu,tam už se roztekla pojistkovka)
Martinova NIVA-po každém koupání v moři se rozsvítila kontrolka dobíjení,cestou zpátky v rumunsku jsme skládali alternátor ze třech různých,byli v háji uhlíky.
Najeli jsme ca 10 000 km,z toho ca 2500 km po drsný šotolině a v nehorázným vedru-25-45 ° ve stínu a ve výškách přez 1600 m.n.m.
Spotřeba 061 průměr 7/100,přeložená tak,že táhla plácačky(potom už jenom plácačku) po zemi.
Niva jela za 12-benzínu a 14-plynu
Toliko asi k dílům na cestu.Vezli jsme toho sebou pro sichr spoustu,hlavně hadice,čepy atp.NA dálnicích typu DE/CH bych se o podobný věci nebál a z teplem tam taky asi problém nebude.
21061-V bulharsku upadla matka z držáku převodovky(Tuším M6-1ks)
V Arménii jsem utrhla zadní plácačku na místní vozovce,praskla mi membrána v pumpě,nová kterou jsem ssebou vezl byla děravá- natekl benzín do oleje,skoncil jsem v místním autoservisu a nakonec jsem si koupil místní pumpu novou(celá pumpa kterou jsem sebou vezl byla taky děravá)
V Istambulu mi umřel větrák sahary(Teda on umřel už v arménii,ale dvoukoruna místo pojistky ho dovezla až do Istambulu,tam už se roztekla pojistkovka)
Martinova NIVA-po každém koupání v moři se rozsvítila kontrolka dobíjení,cestou zpátky v rumunsku jsme skládali alternátor ze třech různých,byli v háji uhlíky.
Najeli jsme ca 10 000 km,z toho ca 2500 km po drsný šotolině a v nehorázným vedru-25-45 ° ve stínu a ve výškách přez 1600 m.n.m.
Spotřeba 061 průměr 7/100,přeložená tak,že táhla plácačky(potom už jenom plácačku) po zemi.
Niva jela za 12-benzínu a 14-plynu
Toliko asi k dílům na cestu.Vezli jsme toho sebou pro sichr spoustu,hlavně hadice,čepy atp.NA dálnicích typu DE/CH bych se o podobný věci nebál a z teplem tam taky asi problém nebude.
2103 - красное октябрь
21061 - экспедиционной машине/էքսպեդիցիոն մեքենա/საექსპედიციო მანქანა
2101 - Lahváček (Echt veterán 1975)
21061 - экспедиционной машине/էքսպեդիցիոն մեքենա/საექსპედიციო მანქანა
2101 - Lahváček (Echt veterán 1975)
- mceza
- Kontaktovat uživatele:
Já se na to podívám z opačného úhlu - všichni tu řešíte, že množství a typ náhradních dílů je přílišný. Já se zeptám jinak - proč tam proboha jede autem u kterého je riziko, že bude muset měnit chladič nebo kardan?
Ať si vezme spolehlivější auto nebo (pokud ho nemá k dispozici) ať jede vlakem/letadlem, ne? Hromadná doprava je ve Švýcarsku drahá, ale rozhodně levnější, jak benzín, co tam projede + cena auta + cena náhradních dílů, co si poveze v kufru...
Ať si vezme spolehlivější auto nebo (pokud ho nemá k dispozici) ať jede vlakem/letadlem, ne? Hromadná doprava je ve Švýcarsku drahá, ale rozhodně levnější, jak benzín, co tam projede + cena auta + cena náhradních dílů, co si poveze v kufru...
Zahraniční vůz po dědovi ВАЗ-2101 (1981)
Zimní pomsta ВАЗ-2101 (1974) - uz neni muj...
Auto na zimu Бумер E90 (2006) - uz neni muj...
Po BMW dalsi vozidlo z mocnosti Osy: Mazda 3 (2019)
Zimní pomsta ВАЗ-2101 (1974) - uz neni muj...
Auto na zimu Бумер E90 (2006) - uz neni muj...
Po BMW dalsi vozidlo z mocnosti Osy: Mazda 3 (2019)
- mušketýr
- Kontaktovat uživatele:
Pánové rádcové-myslím tím ty co odbočují od tématu-nechte si rady (kecy) na koledu.
Jede Žigulem protože chce!Kdyby chtěl jet jinak, tak jede jinak.
Již jsem to psal, ale znovu:Jede tam pracovat a ne se rejt v autě.Chci mu pomoct a chci aby nemusel někde lítat a schánět díly.Na východ je to jiná tam je seženeš víceméně kdekoli a když tam pojedu na dovolenou tak klidně nic nepovezu.Oprava, i dvoudenní pro mne bude zpestřením-poznám nové lidi a tak podobně.Kámoš tam jede makat a chce si příležitostně z žigulem udělat vejlet.Tuším že bude dělat instruktora na raftech a tak občasný přesun s vodáckým vybavením se nevylučuje.Patrně mi teď někdo napíše že díky dílům vodáckou výbavu neuveze.Na to bych nerad reagoval, asi bych nebyl slušný.
Prostě mu nevadí si toho vzít víc a tak proč ne?Protože to bude víc žrát?Protože se mu celníci budou smát?Protože bude k smíchu vám až budete padat pod stůl?To jsou fakt argumenty jak sviňa a bejt jím tak z toho fakt v noci nespím.
Nicméně děkuji všem těm co svou trochou přispěly ke konečnému seznamu.
Mějte se Mušketýr
Jede Žigulem protože chce!Kdyby chtěl jet jinak, tak jede jinak.
Již jsem to psal, ale znovu:Jede tam pracovat a ne se rejt v autě.Chci mu pomoct a chci aby nemusel někde lítat a schánět díly.Na východ je to jiná tam je seženeš víceméně kdekoli a když tam pojedu na dovolenou tak klidně nic nepovezu.Oprava, i dvoudenní pro mne bude zpestřením-poznám nové lidi a tak podobně.Kámoš tam jede makat a chce si příležitostně z žigulem udělat vejlet.Tuším že bude dělat instruktora na raftech a tak občasný přesun s vodáckým vybavením se nevylučuje.Patrně mi teď někdo napíše že díky dílům vodáckou výbavu neuveze.Na to bych nerad reagoval, asi bych nebyl slušný.
Prostě mu nevadí si toho vzít víc a tak proč ne?Protože to bude víc žrát?Protože se mu celníci budou smát?Protože bude k smíchu vám až budete padat pod stůl?To jsou fakt argumenty jak sviňa a bejt jím tak z toho fakt v noci nespím.
Nicméně děkuji všem těm co svou trochou přispěly ke konečnému seznamu.
Mějte se Mušketýr
Ne SMS, ne SZ.
Pouze volat!
602132238
Pouze volat!
602132238
- Martin-MTX
- Kontaktovat uživatele:
Ještě jsi nám nenapsal jakým vozem (a typem motoru) jede. Zrovna mě teď na závodech prasknul kloubek táhla plynu - to nic neváží a prostor nezabírá, ale umí pěkně potrápit když to člověk nemá. (ikdyž, dá se nahratid plastovými stahovacími páskami )
LADA 1600MTX Rallye Team
http://ladamtx.cz/
Vids to, me uz dvakrat rupl ten "pant", ktery je na motorove prepazce a otaci se v nem paka plynu. Jezdit se s tim da, paka poklepava o kastli a motor, neda se pridat plny plyn a zrejme se bude hodne namahat druhy pantik, ktery kdyz rupne, tak plyn uz asi pracovat nebude vubec. Zrovna u toho pantiku bych se bal, ze ho ve svajcu nesezenu.Martin-MTX píše:Ještě jsi nám nenapsal jakým vozem (a typem motoru) jede. Zrovna mě teď na závodech prasknul kloubek táhla plynu - to nic neváží a prostor nezabírá, ale umí pěkně potrápit když to člověk nemá. (ikdyž, dá se nahratid plastovými stahovacími páskami )
VAZ 2104 1.3 1989
- mušketýr
- Kontaktovat uživatele:
Pojede 2101.Pantík přibalim.Páka plynu mi taky praskla a nahradil sem ji drátam vycházejícím z pod kapoty k okénku.Přidával sem levou rukou a těch 50km dojel domu.V zimě by to bylo horší.M.S:
Ne SMS, ne SZ.
Pouze volat!
602132238
Pouze volat!
602132238
- Martin-MTX
- Kontaktovat uživatele:
Hezký lak, to bych mu nepůjčoval!
LADA 1600MTX Rallye Team
- Luděk Musil
- Kontaktovat uživatele:
Dyť temu chybí špígl a značky ... a zase taková pěkná zelená ... ku..a chlapi neserte mi!
--------------------------------------------------------------------------------------------
Trošku přeleštit, něco udělat s diskama (ať tam nejede na takovéch zrzoňách), nasadit pěknější poklice a může ve Švajcu dělat parádu! L.
--------------------------------------------------------------------------------------------
Trošku přeleštit, něco udělat s diskama (ať tam nejede na takovéch zrzoňách), nasadit pěknější poklice a může ve Švajcu dělat parádu! L.
21011 -> (78) 84-99; 2103 -> (78) 99-04; 21073 -> (96) 04-07; 21044 -> (99) 07-13; 21044 -> (96) 12-16; Granta bílá -> 16-?; Vesta SW cross barvy Phantom (19) 20-?; 21011 - veterán (75) 12-?
- Martin-MTX
- Kontaktovat uživatele:
Chybějící značky a fuj disků jsem si všiml, ale zelená je hezká to mi nikdo nevymluví
LADA 1600MTX Rallye Team
Ano. Az ve Svajcu na parkovisti otevre kufr, vynda kardan a chladic a zacne je menit, tak bude zarucene tim nejvetsim stredobodem pozornosti.
Jinak fakt docela pekne auto. A tim vic nechapu, k cemu ten prirucni sklad Mototechny. Notabene, kdyz dotycny pry nezvladne ani vymenit membranu palivoveho cerpadla.
Jinak fakt docela pekne auto. A tim vic nechapu, k cemu ten prirucni sklad Mototechny. Notabene, kdyz dotycny pry nezvladne ani vymenit membranu palivoveho cerpadla.