Já už napsal Ježíškovi. Jestli mi to nepřinese, jako to šlapací autíčko, co si 20 let přeji, tak se naštvu...
Moderátor: Moderátoři
Mám děti, tak k nám chodí Ježíšek, Dědu Mráze mají v Rusku, Santa Klause v Americe ...mceza píše:To snad přinese až Ježíšek, ne? (Na tomto fóru musím pravděpodobně počítat s tím, že někteří jedinci budou čekat Dědu Mráze)
Já už napsal Ježíškovi. Jestli mi to nepřinese, jako to šlapací autíčko, co si 20 let přeji, tak se naštvu...
Musíš Ježíškovi občas pomoct ... : http://aukro.cz/slapaci-auticko-ferrari ... 86046.htmlmceza píše:To snad přinese až Ježíšek, ne? (Na tomto fóru musím pravděpodobně počítat s tím, že někteří jedinci budou čekat Dědu Mráze)
To se asi týká výroby dle názvu do roku 1990 - v knížce je uvedeno, že se chystá pokračování 1990 - dále (tam už bude Samara "1" coby vteránzelvotron píše:Ta knížka vypadá zajímavě, jenom sem nepochopil, proč tam autor poněkud nešťastně nazval kapitolu o Samaře "Nová řada"
To sice jo, ale jestliže se žigulíci vyráběly až do letošního podzimu, tak nevim jestli ta levnější produkce v tomto směru k něčemu byla. A Samara bude příští rok taky končit.valda1971 píše: Ale přeci jen Samara odbočila od zadního náhonu u Žigulíků a změnila směr "levnější" produkce.