2103 jak z praku
Moderátor: Moderátoři
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Tomáš píše:jo to je přesně ten lak co se původně dával v roce 1975 a 1976 na 2103...měj jsem podobnej vínová červená ....sežeň si origo chrom poklice a rámečky je to pak bombaFuksa.Tomas píše:To víte že bych přijel,ale je to docela pořádnej flák.Přes 200 km.
No jo.Ty chromovany poklice mám,ale bez těch rámečků se mi nelibili a ty rámečky nemůžu sehnat.Hele kdes sehnal ty kryty výdechů na kapotu???Máš fakt mo c pěknýho žigula.
No, jenom z Prahy je to přes 120km (asi nejspíš víc, ale nechci to přestřelit). V Bechyni je ale pumpa s docela levným benolem, tak tím se to trochu kompenzuje (aspoň na podzim tam byl oproti ostatním extrémně levnej). A kdyby ses bál, že žigul nevydrží, tak jeď s někým v koloně, tam se vždycky nasbírá při poruše hafo nářadí a dílů a hlavně know-how, takže neexistuje, aby někdo nedojel (pokud se cestou něžně neovine i s žigulem kolem staletého dubu).Fuksa.Tomas píše:To víte že bych přijel,ale je to docela pořádnej flák.Přes 200 km.
Kua, já ti snad přispěju na benzín, jak chci tu tvojí káru vidět
21053 - r.v. 1990 - mám od r. 1998 až navěky
2124 Niva - r.v. 1987 - měl jsem 2006-RIP 2015 (budiž jí slévárna lehká)
2124 Niva - r.v. 1987 - měl jsem 2006-RIP 2015 (budiž jí slévárna lehká)
Fijha no dostali ste ma... takto niekedy vyzerala aj moja lada Si to odložim a budem hovoriť že to je moja za mlada
Na tej mojej ostala už len ta farba ... svetla sa vymenili a o par lišt je menej... A uvažujem že zoženiem chromovu prednu masku nech to ma aspon rocha šmrnc Lutujem teraz že to už nie je taky krasavec
Na tej mojej ostala už len ta farba ... svetla sa vymenili a o par lišt je menej... A uvažujem že zoženiem chromovu prednu masku nech to ma aspon rocha šmrnc Lutujem teraz že to už nie je taky krasavec
-
- Kontaktovat uživatele: