si delas prdel??? najhorsie pneu ake mozu byt...to nedrzalo ani na mokrom asfalte,na suchom este ako tak...Kamil Teplárek píše: Výborné pneu(co se týče vzorku).Já mám OR 34 (trošku jemnější vzorek)a ty nemají chybu.Prozatím se nestalo,abych někde zůstal trčet.Má žena(která jezdí s Ivanem častěji) jiné nechce.A to je co říct.
gumy+rozměry!?!?
Moderátor: Moderátoři
-
- Kontaktovat uživatele:
Ich fahre einen Shiguli - WAS2105
Keď ju poriešiš, nie je čo milovať...
Chatka 12 forever
-
- Kontaktovat uživatele:
Že bych něco zdrbal?Jsou to Barum(Obnova Ostrava)Vzorek je fakt jenom trochu jemnější.Zítra napíšu přesně ORMyso píše:si delas prdel??? najhorsie pneu ake mozu byt...to nedrzalo ani na mokrom asfalte,na suchom este ako tak...Kamil Teplárek píše: Výborné pneu(co se týče vzorku).Já mám OR 34 (trošku jemnější vzorek)a ty nemají chybu.Prozatím se nestalo,abych někde zůstal trčet.Má žena(která jezdí s Ivanem častěji) jiné nechce.A to je co říct.
LAĎA 2102(1992-2002)LAĎA 2104 (Ivan)(2002-) a taky modrá Laďa 2101 (Nataša)
Pro ty dříve narozené tu mám fotku zimních diagonálních pneumatik vzorek OS 14 v rozměru 6.40/15 na Škodu 1203. Dokonce mají připravené od výroby díry na nastřelení hřebů. Nedávno jsem je obul a na sněhu nemají chybu. Na silnici je to horší.
Ford Sierra 2.9i V6 Manuál Ghia - 150 koní a jede to šíleně, jak jinak než na LPG
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
OR su najhorsie co som na akych jazdil. Uz ich mam len odlozene, ked sa budem mat chut vysantit a zodrat ich na srot.U Matadoru sa oznacuju MP4Kamil Teplárek píše:Že bych něco zdrbal?Jsou to Barum(Obnova Ostrava)Vzorek je fakt jenom trochu jemnější.Zítra napíšu přesně ORMyso píše:si delas prdel??? najhorsie pneu ake mozu byt...to nedrzalo ani na mokrom asfalte,na suchom este ako tak...Kamil Teplárek píše: Výborné pneu(co se týče vzorku).Já mám OR 34 (trošku jemnější vzorek)a ty nemají chybu.Prozatím se nestalo,abych někde zůstal trčet.Má žena(která jezdí s Ivanem častěji) jiné nechce.A to je co říct.
Tak přesně tyhle gumy jsem letos ve třináctkovým rozměru zlikvidoval a nahradil je Debicama. Podle datumu na ráfkách, na kterejch je otec koupil, byly z roku 1976. Taky měly díry pro hřeby a jízda na nich byla (hlavně akustický) zážitek. Ale fakt je, že jsem se s nima nebál nikam, kdyby se nezačaly vyboulovat, tak s nima jezdím dál.Pšenda píše:Pro ty dříve narozené tu mám fotku zimních diagonálních pneumatik vzorek OS 14 v rozměru 6.40/15 na Škodu 1203. Dokonce mají připravené od výroby díry na nastřelení hřebů. Nedávno jsem je obul a na sněhu nemají chybu. Na silnici je to horší.
21053 - r.v. 1990 - mám od r. 1998 až navěky
2124 Niva - r.v. 1987 - měl jsem 2006-RIP 2015 (budiž jí slévárna lehká)
2124 Niva - r.v. 1987 - měl jsem 2006-RIP 2015 (budiž jí slévárna lehká)
-
- Kontaktovat uživatele:
Sorry.Nemám OR 34,jak jsem psal,Ale OR 54.Nedáme na ně dopustit.
Jinak pneu SAVA jsou takový celkem dobrý průměr.Taky je mám ( ale letní ) a jde mi těžce řízení(na těch pneu) u zimních Barum OR 54 řízení jedním prstem.Je to zvláštní,ale v létě se těšíme na podzim kdy přezujem na zimu.
Jinak pneu SAVA jsou takový celkem dobrý průměr.Taky je mám ( ale letní ) a jde mi těžce řízení(na těch pneu) u zimních Barum OR 54 řízení jedním prstem.Je to zvláštní,ale v létě se těšíme na podzim kdy přezujem na zimu.
LAĎA 2102(1992-2002)LAĎA 2104 (Ivan)(2002-) a taky modrá Laďa 2101 (Nataša)
-
- Kontaktovat uživatele:
No nevim... vypadaji jak ty třicetčtyřky... v čem jsou tak zasadně lepší?Kamil Teplárek píše: Sorry.Nemám OR 34,jak jsem psal,Ale OR 54.Nedáme na ně dopustit.
-
- Kontaktovat uživatele:
na to si ako dosiel?Rafan píše:No nevim... vypadaji jak ty třicetčtyřky... v čem jsou tak zasadně lepší?Kamil Teplárek píše: Sorry.Nemám OR 34,jak jsem psal,Ale OR 54.Nedáme na ně dopustit.
sa pozri poriadne, dezen ma mozno POODOBNU strukturu, ale to je tak vsetko...maju tie male lamely ktore sa staraju o spravny zaber snad su z nejakeho ineho materialu(to bol na 34kach najvacsi problem, boli tvrde jak slak pokial neboli 2 tyzdne z fabriky...)
Ich fahre einen Shiguli - WAS2105
Keď ju poriešiš, nie je čo milovať...
Chatka 12 forever
No a presne to jsem potreboval slyset teda videt.. dikMyso píše:na to si ako dosiel?Rafan píše:No nevim... vypadaji jak ty třicetčtyřky... v čem jsou tak zasadně lepší?Kamil Teplárek píše: Sorry.Nemám OR 34,jak jsem psal,Ale OR 54.Nedáme na ně dopustit.
sa pozri poriadne, dezen ma mozno POODOBNU strukturu, ale to je tak vsetko...maju tie male lamely ktore sa staraju o spravny zaber snad su z nejakeho ineho materialu(to bol na 34kach najvacsi problem, boli tvrde jak slak pokial neboli 2 tyzdne z fabriky...)
-
- Kontaktovat uživatele: