Základní zákon přírody - zákon silnějšíhoLaďuša píše:Nevim, kde se to v takových situacích bere, ale prostě se ňák reaguje

Moderátor: Moderátoři
Základní zákon přírody - zákon silnějšíhoLaďuša píše:Nevim, kde se to v takových situacích bere, ale prostě se ňák reaguje
To se dá vyložit 2ma způsobyLuděk Musil píše:Jestli se chceš vyhnout kremačce v tom, co máš na obrázku, lze doporučit pouze toto: vyhnout se jakékoliv kolizi. Potom je možné, že na silnici přežiješ. L.
B je správně = je to obecný problém těchto konstrukčně zastaralých strojů.Johny21013 píše:To se dá vyložit 2ma způsobyLuděk Musil píše:Jestli se chceš vyhnout kremačce v tom, co máš na obrázku, lze doporučit pouze toto: vyhnout se jakékoliv kolizi. Potom je možné, že na silnici přežiješ. L.Buď je ten můj Žigulák rozpadající se kraksna, o čemž silně pochybuji po času, jemu věnovanému
a nebo je to obecně problém těchto vozů. Já vím, že to neni bezpečnostně zrovna ideální vůz, ale já se budu snažit jezdit tak, abych z mojí strany riziko střetu minimalizoval