yokodrift, ty plasty bys sehnal... Buď je pán ještě najde, nebo z vraku nebo zkusit typické LADAprodejny, nebo kluky z východu. Jinak klidně můžeš zprostředkovat kontakt na tu další Ladu

Moderátor: Moderátoři
Teda, Hurikáne, takže ty si Jahodu držíš kvůli mamonu? Jak přízemní, já jsem měl za to, že to máš rád, a ty jenom na tom chceš vydělat. Fuj, styď se!Hurikán píše:.... tím líp pro nás, kteří auta udržujeme v pěkném stavu. Cena půjde nahoru a za několik let budeme v balíku.![]()
Samozřejmě. Já to mám úplně stejně. Proto jsem taky na konec věty hodil ty smajlíky.mayo456 píše:Hurikan: myslim ze pre nas co mame Lady pre potesenie resp. ako zalubu sa laska k nim neda vycislit ziadnymi peniazmi. Aspon u mna urcite.
Minule mi suseda povedala, ze ked existuje najväcsia laska k nejakej veci tak ja som jej zivym prikladom. Ked sa vraj na mna pozera z okna a vidi ako dva tri razy obehnem auto ci je zamknute, ked kazdu spinku opatrne a starostlivo davam dole z povrchu auta vidi tu moju lasku k mojej LadeHurikán píše:Samozřejmě. Já to mám úplně stejně.
Tak tuto neni žádná láska, ale obyčejná skleróza. Taky to tak mammayo456 píše:ako dva tri razy obehnem auto ci je zamknute,
Mno, zase neblázni, závist ti zastřela myslHurikán píše:Současná cena je tak naprosto neadekvátní. Poloviční částka by byla daleko reálnější.
tri na kazde straneHurikán píše: yokodrift, Nechápu, jaké plechy máš na mysli. Na hranatcích je kapsa předního blatníku zakrytá přišroubovanou plastovou lištou s proměnlivou šířkou, na hraně zakončené pryžovým profilem. Je přichycená ke kovovému lemu podběhu (sklenutí) cca 5-6 samořezkami. Žádné plechy tam nejsou.
To by se mohlo i vytesat.Koko Loko píše:Každopádně, nikdo z tohoto fóra by nebyl schopen ani ochoten vypláznout 30 litrů kvůli krabici. Proto by by bylo dobré se zdržet výkřiků o nějakém ničení vozidla, kupec projevil neobyčejné odhodlání, tak ať si vychutnává zakoupené ovoce dle libosti.
Jaj, tak to pardon, cosi o další sedmě jsem zachytil, ale měl jsem to jen za jakýsi informační šum, nejsem pozorný čtenářHurikán píše:K-L: asi si nerozumíme. Já jsem měl na mysli cenu tohoto zázraku ...
My sme nedávno kúpili krabicu za 900 eur, čo je skoro 30 tisíc. A sme radi, akú dobrú kúpu sme spravili.Koko Loko píše:Hurikán píše:Současná cena je tak naprosto neadekvátní. Poloviční částka by byla daleko reálnější.
Každopádně, nikdo z tohoto fóra by nebyl schopen ani ochoten vypláznout 30 litrů kvůli krabici. Proto by bylo dobré se zdržet výkřiků o nějakém ničení vozidla, kupec projevil neobyčejné odhodlání, tak ať si vychutnává zakoupené ovoce dle libosti.
yokodrift píše:neco jako škoda 120
Taky tam těch Lad mají asi víc a neváží si jich tolik...yokodrift píše:Maďaři se s tím vúbec nemažou a v rusku už vúbec ne!!!