Bude i tuhá zadní náprava?zelvotron píše:2111 rwd

Moderátor: Moderátoři
Pokud by to na náš přišlo a před lidi by se dalo na výběr,jestli chtěj Dacii Logan MCV nebo tuhle Ladu,tak se obávám,že ta Dáčka by měla navrch.miro263 píše:len ako by sa na to ludia pozerali, lebo co je z Ruska je zle....
To ano,ale zas příliš nízká cena by také budila nedůvěru,ve smyslu,že tam museli něco ošidit,jinak to neni možné.Cory píše:Jedine zeby bola o dost nizsia cena, co oproti Dacii nebude.
Granta - naharada za klasikuMarťas píše:Na co ale bude ten vývoj, když z něj do výroby nikdy nic nevyleze?
Cože ! Já považuji starší (kulaté) Lady za jedny z nejspolehlivějších aut vůbec . Mám i proč - moje 02 po výměně rozvodů a vačky (ve 100 000 kdy jsem jí koupil) odjezdila se mnou dalších 490 000 km bez opravy motoru , převodovky a zadní nápravy ! ! ! a nikdy za tu dobu mne nikde nenechala stát . I proto po 25 letech jezdím Ladou a dělám GO jiné (043) kterou míním minimálně dalších 15 let jezdit . Za cenu GO bych si klidně mohl koupit velmi slušné ojeté auto . Nechci , mám známé v autoservisu a chodím sem tam na pokec . Dnes automobilky živí servis - NE prodeje aut !miro263 píše:A na druhu stranu R90 bude aspon prva spolahliva LADA
mirozv píše: Ranault plánuje zvýšiť podiel v AUTOVAZ-e na 40%