A protože u nejmenované polostátní organizace XY(které se určitě dovtípíte

V létě mě při návratu z maďarska pobavil i inspiroval rozhovor Ladaridera s Radkem MB-volná citace:řemeslo neumím,tak řídím

Moderátor: Moderátoři
To by určitě bylo. Ale ona ta SORka na úklid bohatě stačí. To by si nevěřil kolik bordelu vynesu z autobusu po každé jízdě - igelitové i papírové pytlíky, PET lahve, plechovky, jízdenky atd. A co všechno je zasviněné od bláta, dospívající mládež by snad ty nohy měla nejraději až na stropě. Hrůza!Crocodile píše:Ikarusy tam nemají? to by bylo lepší ne?
Musíš si to hlídat a ty, kteří tam svačí, hned seřvat. Tak to dělám já. Otážu se jich, zda sedí v autobuse nebo v restauračním voze. Odpoví, že v autobuse, tak jim řeknu, ať mi tam nejedí, že trasa Mladá Boleslav-Benátky není dálková trasa jako Praha- Berlín ,a že na konečné budou za 30 minut, tam si mohou v klidu posvačit.Michal Pokorný píše:To by určitě bylo. Ale ona ta SORka na úklid bohatě stačí. To by si nevěřil kolik bordelu vynesu z autobusu po každé jízdě - igelitové i papírové pytlíky, PET lahve, plechovky, jízdenky atd. A co všechno je zasviněné od bláta, dospívající mládež by snad ty nohy měla nejraději až na stropě. Hrůza!Crocodile píše:Ikarusy tam nemají? to by bylo lepší ne?