jo to už jsem taky ve slabej chvilce počítal Bylo jen výkon světel za hodinu a pak nevim jestli jsem jel ve Wh nebo J ale přes účinnost a spotřebu jsem se dopočítal kolik benzínu potažmo LPG vemou světla a došel jsem k tomu, že koupě denních světel (tehdá jako "novinka" začínaly min. na 1500Kč) by se mi vrátila asi za 10 let (v případě, že LED světla by braly 0A což taky neni pravda )
Nezapomínej,že kromě buzení s tím musíš i točit,tření klíˇáku taky něco sežere....Myslím,že objektivní budou tak 2kW příkon na těch 0,6kW výkonu.Ale do auta pro radost je blbost to řešit.To už bych radši řešil duralový řemenice a podobný blbosti( i když momentálně spíš řeším,jak z harika vyhodit startér a altík a jak to startovat z venku a reálně zvažujem,že se na to všechno zatím vy a budem to řešit až během sezony na přezpříští rok)
2103 - красное октябрь
21061 - экспедиционной машине/էքսպեդիցիոն մեքենա/საექსპედიციო მანქანა
2101 - Lahváček (Echt veterán 1975)
Mě to v autě jezdí v závodech do vrchu celý víkend. Nejvíce bere starter, proto to na kopci po otočení startuju rozjetím. Altík je skutečně zbytečné vozit, bere výkon a něco váží. A řemen se šponuje tak, že se nasadí přesný, nebo se dá přes kladku.
No, je to taková formule, ale správně se tomu říká sportovní prototyp, nebo prostě placka. Původně jsem v tom měl Ladu, pak 3 roky Alfu Romeo a už se tam zase vrací láďa. Pojede to příští rok historiky, tak to musím uvést do původního stavu.
Závodník, nebylo by od věci založit nějake temá tykajici se tvých supersportů... jestli nemáš nějake tajnosti tak by mě zajimalo technicke zpracovaní atd...