DJW píše:alebo ju predaj a kup si podobne odležanú Fabiu a uvidis - moj sused taku mal a po troch mesiacoch problemov s elektrikou bol rád ze sa jej zbavil.
jel jsem s Fabii ktera mela nabehano 12tkm a shorela civka na jednom valci plecka...
Moderátor: Moderátoři
DJW píše:alebo ju predaj a kup si podobne odležanú Fabiu a uvidis - moj sused taku mal a po troch mesiacoch problemov s elektrikou bol rád ze sa jej zbavil.
DJW píše:Volnomyšlenkář
Podla veku a nabehaných km to auto asi dlhsie stálo. Akékolvek závady tykajuce sa brzd, lozisiek a podobne su uplne normalne!! Na akomkolvek nejazdenom aute, aj Audi A8.. Laskavo si to treba uvedomit a nie kydat na Ladu.
A co sa tyka zlateho Favorita, mal som aj Favorit (tam odchádzalo nieco permanentne), aj Golf 4 (fajn auto, no kur..sky drahy servis) a teraz Ladu 2111.. Za tie peniaze jej nemám čo vytknúť, skôr dakujem za dobrú sluzbu bez zavaznych oprav.
Za 10000 Kc si ju mozes dat do tip top stavu, tak najprv studuj, potom si vyhrn rukavy, alebo ju predaj a kup si podobne odležanú Fabiu a uvidis - moj sused taku mal a po troch mesiacoch problemov s elektrikou bol rád ze sa jej zbavil.
My tu na fóre Ti ochotne poradíme pokial budes potrebovat.
Veď som vravel že ochotne poradíme..Volnomyšlenkář píše:Tak tě pěkně děkujuFOMA píše:193cm už ale extrém je ,ideální výška do aut je 175 cm
Problém je v tom, že když se podívám v autě do prava, tak vidím co se děje vzadu za mnou a nikoli, vpravo. Zkrátka špígl není vzhledem k mé maličkosti dobře imístěn.plavec píše:Pardon, ale seřízení zrcátek je jednou z prvních věcí, kterou je dobrý udělat při sednutí do jinýho povozu.
Ono nastavit nejde?Nebo v čem je problém?
Tak to musíš sedět na zadním sedadle?Chester píše:Ale tady se mluví o vnitřním zrcátku. Já mám 197cm a žádnej velkej problém s tím nemám. Snad jedině že přez něj občas nevidim na semafor, ale tam vzhledem k nulové rychlosti, nehoda nehrozí;)
Jsi zmatenVláďa B píše:Jsem zmaten. Ono se standartním vnitřním zrcátkem dá sledovat i něco jiného než prostor za sebou? Já vnitřní zrcátkem vidím jenom za sebe. Pravou a levou stranu sleduju bočníma.