Tažné zařízení
Moderátor: Moderátoři
Takže mi přišlo TZ od Jacht Sport, vše pečlivě zabalené dokonce i ve firemním pytlíku
Dneska jsem jej tam zkoušel jen tak přiložit a nejsem si jist zdali se to neobejde bez zásahu do zadního nárazníku
Takže bych si dovolil zde vznést dotaz na ty kdo máte TZ zdali je to bez zásahu(bez vykrojení nárazníku)a nebo jestli je potřeba do nej vpravit nějaký ten otvor?
Poněvadž při letmém přiložení jsem nabyl pocitu,jako by při dosednutí na nosníky bylo nutné ,,vyřezat,,do zadního plastu nějaké to okénko...nějak na to musím stále myslet a nedá mi to spát
Dneska jsem jej tam zkoušel jen tak přiložit a nejsem si jist zdali se to neobejde bez zásahu do zadního nárazníku
Takže bych si dovolil zde vznést dotaz na ty kdo máte TZ zdali je to bez zásahu(bez vykrojení nárazníku)a nebo jestli je potřeba do nej vpravit nějaký ten otvor?
Poněvadž při letmém přiložení jsem nabyl pocitu,jako by při dosednutí na nosníky bylo nutné ,,vyřezat,,do zadního plastu nějaké to okénko...nějak na to musím stále myslet a nedá mi to spát
V nárazníku nemám nic vykrojeno. Mohu nafotit, jak to moje vypadá, nejsem schopen to popsat slovy.FOMA píše:bych si dovolil zde vznést dotaz na ty kdo máte TZ zdali je to bez zásahu(bez vykrojení nárazníku)
Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m
znamení : KozoHroch
znamení : KozoHroch