Asi kvuli koronaviru nechcou, aby lidi prisli v blizky styk s technikama. Jezdim tam roky a vzdycky byl zakaznik u obou ukonu pritomen. K ME jsem se trosku dostal tak, ze jsem bloumal po arealu a bylo mi podezrele, ze emise meri uz skoro hodinu. Stavkovala jim technika tak byly emise zmerene, az v dalsim mericim boxu. Lehce jsem se priblizil a dovolili mi z povzdali sledovat jak se s tim trapi a proklinaji vse ruske

. Na linku TK se nedostanes coz je blbe neb mne celkem zajima co je dobre ci spatne.
Co se tyce omnibusu tak jak pise Teepee. Mel jsem TK do konce brezna a prodluzuje se to o 10 mesicu. Nicmene mam ted na dva roky klid.
Jinak jsem tam asi proflaklej neb jeden technik mne privital slovy "malý velký ladový muž" co nám sem vozí Lady. Dokonce si vzpomel, ze jsem tam mimo sedmicky a ctverky byl i s petkou pritom to byla jen evidencka. Ona tam vetsina techniku ma tak nejak uctu ke starym vozum zejmena kdyz jsou v cajku.
Nicmene si myslim, ze tam mohli s klidem napsat par ackovych poruch jako koroze budky apod.

.