balu píše:No nevím každý kouká na banality to auto je v poho někdo si dal sním práci za chvilku se tu bude říkat ježíš marja to auto to je hrůza jak mohl dat šroubek na hladič obyč český a ne ruský jak to že má hadice stáhnuté novou eska paskou a ne dobovou ruskou
Nechcem niekoho urážať, alebo niekoho odsudzovať. Podobného hybrida máme ako normálne vozidlo na normálnych ŠPZ, slúži to a nieje to nieako oku priečne. Ale osobne mám na renováciu auta, ktoré má byť historickým vozidlom absolútne iný pohľad. Tam sa neuspokojím so zlátaninou typu použil som čo sa kde dalo zohnať. Tam to jednoducho musí každým detailom, hoci aj prevedením šróbika zodpovedať roku výroby. A keď sa to už nedá kúpiť, tak sa dá vždy zrenovovať staré, alebo prerobiť novší diel na prevedenie použité v roku výroby. A aj ten podvozok sa dá spraviť krajšie ako zapatlať ho čiernou smolou. Atď atď, proste sa to dá krásne všetko vyšperkovať a urobiť parádne aj s opletanými hadicami na benzín a brzdovú kvapalinu aj s kvalitnými dobovými Motex páskami miesto týchto šmejdov novodobých šróbovacích, aj s drobnou bižutériou ako palivomer, ktorých sa váľa všade ešte kvantum, len stačí chcieť, rozmýšľať a hľadať.
Ešte raz sa ospravedlňujem za špinenie vlákna a dúfam, že sa na mňa za toto nikto nebude hnevať. Nieje to myslené zle a ani proti nikomu.