Co jsem slyšel tak nejsi sámOndra 07 píše:Me uz do srazu chyby taky jenom par drobnosti... Vetsinou blbinky... Foceno vcera. Tj. utery 24.7.
IV. rocnik TRNAVSKEHO LADAZRAZU
Moderátor: Moderátoři
- Tommel
- Kontaktovat uživatele:
Chatka 12 forever . Buková drift challenge team. Aerodynamika je pro ty, co neumí ladit motor.
Nové vozy Lada, UAZ, GAZ, Kamaz z Ruska
Nové vozy Lada, UAZ, GAZ, Kamaz z Ruska
- Ondra 07
- Kontaktovat uživatele:
nejsem no... Bratr v triku ma taky "vsechno" venku. No jdu radsi to dat do kopy at to nemusim do TT tlacit.
...anebo jinej případ, průsek v lese asi na metr širší ne, sráz jako střecha. Šero, mlha, skoro tma. Rozhodl jsem, sjedeš to šusem, sotva odpíchnu je zle hochu námraza jako mejdlo. Zkouším zaplužit, ani zdání...
uvedu to na pravou miru, takhle vypadal v pondeli bratr bez trika:)
zde
Kua vsecko hraje pro ty podnikatelse zazobane prasata ....
Tak a už zbývá jen ten Jelen a můžeme vytáhnout oponu.
Dostal ste Bludišťáka!
Klikněte zde pro zobrazení.
Kua vsecko hraje pro ty podnikatelse zazobane prasata ....
Tak a už zbývá jen ten Jelen a můžeme vytáhnout oponu.
Dostal ste Bludišťáka!
Klikněte zde pro zobrazení.
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Takze ja som v utorok presiel cez STK tak ma cakajte so Zigulom
Este je otazka , kedy pridem, lebo mam dovolenku ale musim poriadit auticko a pripravit sa.
Uz sa na vás tesim.
Este je otazka , kedy pridem, lebo mam dovolenku ale musim poriadit auticko a pripravit sa.
Uz sa na vás tesim.
Lada 2105(1300), r.v.:1984. momentalne na dlhom spanku
Honda Civic(1500 V-TEC) r.v.:1998. seria, aspon zatial
CHATA 12 FOREVER
Honda Civic(1500 V-TEC) r.v.:1998. seria, aspon zatial
CHATA 12 FOREVER
- Honza 21061
- Kontaktovat uživatele:
- Honza 21061
- Kontaktovat uživatele:
Já mám právě taky už evropský průkaz- snad už ho musí mít teď každý, ale nemůžu si vzpomenout, jestli jsem se loni pojišťoval zvlášť, nebo ne, i když to už jsem průkaz měl a vzájemná dohoda taky platila... Ale něco mi říká, že jsem měl připojištění zdravotní i zavazadel.
Každopádně letos jedu jen s EU průkazem a Zelenou kartou. Kam zmizela moje pečlivost...
---
No nic,před chvílí jsem se vrátil zvenku od auta, kde jsem ještě dodělával nějaké resty a jdu se pomalu, ale jistě, chystat do postele. Zítra bude dlouhý den, od rána budu lítat jako hadr na holi, nic přitom neudělám a (jako obvykle) balit začnu půl hodiny před odjezdem... To jsou ti "takytáborníci".
Každopádně letos jedu jen s EU průkazem a Zelenou kartou. Kam zmizela moje pečlivost...
---
No nic,před chvílí jsem se vrátil zvenku od auta, kde jsem ještě dodělával nějaké resty a jdu se pomalu, ale jistě, chystat do postele. Zítra bude dlouhý den, od rána budu lítat jako hadr na holi, nic přitom neudělám a (jako obvykle) balit začnu půl hodiny před odjezdem... To jsou ti "takytáborníci".
Honza
Osa Praha - Brno
Osa Praha - Brno
- Stanley__001x