ale notak, vod toho je to Ž-igul že to ž-ere, neLaďuša píše:A navíc to strašně žere!
Leta jsme s desítkama provokovali nízkou spotřebou až nás spirála dějin opět dohnala a VAZ 2180 žere srovnatelně jako VAZ 2106
Moderátor: Moderátoři
ale notak, vod toho je to Ž-igul že to ž-ere, neLaďuša píše:A navíc to strašně žere!
Takže se ve všech ohledech přesouváme v čase zpět A pak že je přesun v čase sci-fiGeorgius píše:ale notak, vod toho je to Ž-igul že to ž-ere, neLaďuša píše:A navíc to strašně žere!
Leta jsme s desítkama provokovali nízkou spotřebou až nás spirála dějin opět dohnala a VAZ 2180 žere srovnatelně jako VAZ 2106
Jak neexistuje ? Dneska jsem tam byl, nakoupil co jsem měl od ledna objednané (kromě dvou částí, které nejsou a asi ani nebudou) a ten Vozáboj kancl je útulnější než ten dolní hangár. Akorát ty italský žigulíky jsou nějaký divný (foto z palubní kamery bude později, podle starého zvyku jsem Vestu píchnul na chodník před salón, který je už zase plný aut).Teepee píše:Není scifi, stačí zaject na Koněvku. Málem jsem to tam nenašel a prodejna už neexistuje.
Neexistuje jako, že tam prodejna už není. Je tam jen prodej dílů ze skladu, s tím že se to člení na díly časté potřeby skladem, díly na centrálním skladu, a na rarity které se objednají z Ruska s dodací lhůtou jak píšeš. Pořád se to omezuje a omezuje. Myslím si, že v Praze to nebude fungovat dlouho.Georgius píše:Jak neexistuje ? Dneska jsem tam byl, nakoupil co jsem měl od ledna objednané (kromě dvou částí, které nejsou a asi ani nebudou) a ten Vozáboj kancl je útulnější než ten dolní hangár. Akorát ty italský žigulíky jsou nějaký divný (foto z palubní kamery bude později, podle starého zvyku jsem Vestu píchnul na chodník před salón, který je už zase plný aut).