Cyklisté
Moderátor: Moderátoři
- Křečík Barbuška
Moje slova. Nejradši mám kopce hodně strmý a dlouhý, ale když je jedu dolůKoko Loko píše:tak jsem byl ve stoupání k infarku blíže než se mi líbilo, inu stáří .
Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m
znamení : KozoHroch
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Já mam dneska za sebou první výjezd, 25,7 kilometru za cca hoďku a půl. Zima ale byla poněkud větší než včera, sluníčko se ani neukázalo, potvora. Nu ale včera jsem zase neměl čas, co se dá dělat, no... Tep mi tachál neukazuje, k infarktu jsem se nepřiblížil (snad), ale ňákých těch 20 kilo dolů by to chtělo
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
To jo, letos schodíš ten pupek, ne? A jestli to takle pujde dál s tim mým blázněním na kole, tak ze mě zbyde kost a kůžeLaďuša píše:ale ňákých těch 20 kilo dolů by to chtělo
Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m
No můj první výjezd skončil necelých 100m od domu kdy mne bolest v zápěstí dala jasně najevo že to ještě nepude . Prostě chlastat se nemá - tedy má ale s ... . To je tak když slavíte svátek a pak vám natlučou schody .
VAZ 2102 r.v.74 1984-1997 "Legenda"
VAZ 21043 r.v.90 1996-White Lady - nyní v GO. VAZ 21044 r.v.96 2007-(muzeum koroze)
VAZ 2106 r.v.78 2008-a dál...
VAZ 2105 r.v.87 12/2012-Rudý dělník
Nikdy neříkejte že to nejde,protože se v zápětí objeví někdo kdo neví že to nejde a udělá to!
VAZ 21043 r.v.90 1996-White Lady - nyní v GO. VAZ 21044 r.v.96 2007-(muzeum koroze)
VAZ 2106 r.v.78 2008-a dál...
VAZ 2105 r.v.87 12/2012-Rudý dělník
Nikdy neříkejte že to nejde,protože se v zápětí objeví někdo kdo neví že to nejde a udělá to!
Jaj , tak snad příště
- dmatej
- Kontaktovat uživatele:
Já začal v úterý jezdit kolmo do práce
Jak jsem psal na FB, hned úterý jsem zastavil před vchodem do práce a začal odfuňovat a dochlazovat ... a přišla paní z vrátnice a chtěla mi volat sanitku
První týden, tři dny, celkem cca 50km.
Favoritka dostala blatníky a nové světlo z Hong Kongu, už můžu oslňovat auta dálkovýma
A vzadu je tesco blikačka asi za 50kč, dělá ale taky pěkný blesky.
Pamatuju si, že jsem strašně nerad za takovýma cyklistama řídil auto, furt něco bliká do xichtu
Ještě tak novej tachometr, mám bezdrát a sotva projdu kolem mobilu nebo myši (aj s ocáskem), tachometr jede 99km/h. Taky trolejbusový vedení s ním pěkně cvičí ... jinak by byl dobrej, ale toto ...
Jak jsem psal na FB, hned úterý jsem zastavil před vchodem do práce a začal odfuňovat a dochlazovat ... a přišla paní z vrátnice a chtěla mi volat sanitku
První týden, tři dny, celkem cca 50km.
Favoritka dostala blatníky a nové světlo z Hong Kongu, už můžu oslňovat auta dálkovýma
A vzadu je tesco blikačka asi za 50kč, dělá ale taky pěkný blesky.
Pamatuju si, že jsem strašně nerad za takovýma cyklistama řídil auto, furt něco bliká do xichtu
Ještě tak novej tachometr, mám bezdrát a sotva projdu kolem mobilu nebo myši (aj s ocáskem), tachometr jede 99km/h. Taky trolejbusový vedení s ním pěkně cvičí ... jinak by byl dobrej, ale toto ...
Stroje Laďka 2101 a Beruška 1118 a Punťa (Grande Punto) a Škleblík (VW Passat).
A já mám za 15 kč z "asijské tržnice" , heč.dmatej píše:A vzadu je tesco blikačka asi za 50kč,
Ja jsem letos zatim jen kolo oprasil, namazal, nafoukl O vikendu jedeme s lidma smer Karlstejn, tak jsem zvedavy jak si s tim moje fyzicka poradi Skoda ze tak nemuzu jezdit do prace, to bych v prazske doprave dlouho neprezil (bud nehoda nebo otrava olovem )
Dva dny nato seděl Pú na své větvi,
pohupoval nohama sem a tam,
vedle něj, stály čtyři hrníčky medu...
pohupoval nohama sem a tam,
vedle něj, stály čtyři hrníčky medu...
Od Cateye mám tacháč a nemá chybičku. Ba i ta baterie stále původní drží.Marťas píše:A já si blbec koupil od Cateyeplavec píše:A já mám za 15 kč z "asijské tržnice" , heč.dmatej píše:A vzadu je tesco blikačka asi za 50kč,
Smím se zeptat na cenu ten blikačky?
Tak to bych zase raděj jel vlakem. Na rozjezd po zimě by to mohlo bejt smrtícíO vikendu jedeme s lidma smer Karlstejn
http://www.prahounakole.cz/ Nevím jestli znáš tenhle web, kdysi jsem na něm našel pěkný obrázky z cyklotras. TAky mě to už kolikrát lákalo zkusit v Praze na kole, ale to chce s někým znalým místních poměrů.A hlavně se nemotat někde v centru mezi tramvajema, bo na jižní spojceto bych v prazske doprave dlouho neprezil (bud nehoda nebo otrava olovem )
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
To je japonský?Marťas píše:bliká i pod vodou
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás