Jj ,ale nakoniec som nesiel ,musel som ostat hnit v roboteMarek89 píše:Marosqo, v nedeľu na rally Gyňov ?

Moderátor: Moderátoři
Jj ,ale nakoniec som nesiel ,musel som ostat hnit v roboteMarek89 píše:Marosqo, v nedeľu na rally Gyňov ?
Jakýpak konec . I mne podkala stejná věc . Ovšem "moment" překvapení přišel až po několika tisíci km po výměně a "skočeném" železničním přejezdu . O tom že jsou dvě délky osiček jsem předtím netušil . Také několikrát rána do sání a výfuku a stojím . To že někde něco přeskočilo bylo jasné hned ale kde a co ? Jako první natáčí řemenici proti značce a chystám se sundat dekl vačice , než ale záměr uskutečním sundávám víčko rozdělovače a ejhle palec "ukazuje" někde mezi druhý a třetí válec . Někde je něco jinak . Pokouším se točit rozdělovačem (za palec) a nic jen normální vůle . Nevím potom proč mne napadá zatáhnout palec směrem vzhůru a ejhle najednou s ním jde volně točit kolem dokola . Další je otázka vteřin , natočit "správným" směrem a skouška , bum-bác přesně opačně . Otáčím o 180° a už se fičí domů . Oprava netrvala déle než 5 minut , ale pořádně překvapila . Nejsem u Lady zvyklý že se něco z ničeho nic pokazí . S krátkou hřídelí jsem pak jezdil ještě pár měsíců než jsem jí vyměnil .Marosqo píše:...islo to ,ale uz dnes rana a koniec
Presne to iste aj u mna ,ale ja som nemal cas to dalej riesit ,lebo som s tym bol v meste ,tak ma len zakapcal za seba kamos co siel so mnou a odtiahol s5 do garaze ...cez vykend tam hodim 1.5 rozdelovac a bude to OKSaša píše:J Pokouším se točit rozdělovačem (za palec) a nic jen normální vůle . Nevím potom proč mne napadá zatáhnout palec směrem vzhůru a ejhle najednou s ním jde volně točit kolem dokola .Marosqo píše:...islo to ,ale uz dnes rana a koniec