To MartasBrno: mně právě taky nešla zavřít klapka topení (zapadla mi tam malá hadička) a svině myši toho hned využili. Po zimě pak nešla ovládat vůbec a z celého topení smrděla myšina ... no fuj!
Moderátor: Moderátoři
Přesně toto jsem myslelVašátor píše:Bratránek má výborné zkušenosti s odvlhčovačem CERESIT . Asi si ho také pořídím
Tak přesně todle máme doma. Na zimu to asi hodím do garáže.Cooper píše:Přesně toto jsem myslelVašátor píše:Bratránek má výborné zkušenosti s odvlhčovačem CERESIT . Asi si ho také pořídím
Na plíseň nepomůže nějaká pitomost z Tesca, ale větrat a topit. Když je to chalupa, tak alespoň to první. Měl jsem kdysi podobný odvhlčovač a přijde mi vhodný opravdu jen tak do auta, možná do špajzu, ale chalupu nezachrání.Cooper píše:Já to byl dneska koupit....v Tescu 349,- Kč. Mám to na Rusavu do baráku kde bydlím, dost se tam drží plíseň, tak jsem zvědavý jestli to pomůže....
To vypadá schopně, asi si to též pořídím, možná mi pak bude v zimě stačit jen škrabání oken na vnější straněVašátor píše:Bratránek má výborné zkušenosti s odvlhčovačem CERESIT . Asi si ho také pořídím
Mhm, asi 15 letýho vápna v pytlích mám dost, na stavbu to asi už nebude nic moc, takže ho dám klidně k dispozici ... ale asi se radši ještě kouknu, co kdyby k něčemu bylovintera píše:stačí v zimě trochu jezdit a soli bude v autě dost. Jinak na pohlcování vlhkosti ve stájích se dříve používalo vápno. Dávalo se do truhlíků, nebo i volně mimo zvířata.
Nezapomínáš že mám na voze veteránskou testaci? Já mohu dělat právě pouze to, co bylo před třiceti letyKoko Loko píše:Před třiceti lety jo, ale teď?