JmJ píše:Sliboval sem, ze necham blbych kecu, ale neda mi to

Proc s pridanym uchytem dostane spojka zabrat? Asi sem nedaval pozor...
Tak zrovna tato otazka nie je blby kec, prave naopak, som rad, ked sa tu bavime o technike a vylepseniach a neriesime blbosti typu "preco si si to kupil/v dnesnej dobe je to kram/za tu cenu je to drahe/je to nahovno ked pod tym musis lezat".
No a k veci - súdruzi totiz do samary naprojektovali malú spojku, je mensia nez spojka na 2101. K tomu navrhli spojkovy kos dostacujucej velkosti. Potom prisli silnejsie motory, až doslo na 16-ventilovu techniku a zistilo sa, že spojka trpí. Takze namiesto vyrábania novej prevodovky, resp spojkoveho kosa, vybrali spodny uchyt prevodovky/motora, pridali 2 záchyty reakcie a nechali, nech sebou motor hádže ako epileptik, čím spotrebuje určitu cast kinetickej energie pri zábere/brzdení motorom a tým zmiernuje rázy na spojku. Zvacsit kos by znamenalo minimalne posunut o trosku prevodovku alebo zasa motor a v Priore je to kvôli nosníkom dost problematické, navyse by to asi zacali pouzivat vo vsetkych modeloch, s cim by suviselo vela dalsich zmien.
Dôvody, preco som si to auto kupil, som tu popisal uz viackrat. Pre mna lacne a dostupne diely, nemusim sa bat natankovat na UA, kde benzin stoji momentalne 0,78e, mam o tom aute urcite vedomosti, viem si ho spravit sam, lacnejsie servisne prehliadky som zatial nenasiel nikde (ak nepocitam prehliady zadarmo, tusim Mercedes to tak ma), v danej kategorii tomu podla MOJICH potrieb konkurovala jedine Dacia.
Začinam mať pocit potreby verejne sa tu ospravedlnit, ze som si kupil Prioru. PARDON, to je teda "LADA" klub

Lada 2171 Priora 1,6 MPi (2013), Lada 2105 v regenerácii (1985), Lada 21044 1,9 MPi (1998), Škoda Felícia 1,3 SPi - 40kw (1996), 2 x Babetta 210 (1984,1988), Simson 70 ccm (1989), Zetor 4011 (1966)