Tak pak to chce nejakou jinou omamnou latku. Treba ranu do hlavyKamil Teplárek píše:Joooooooooooooooooooooooooooooooooo,chci se ožrat s váma.Ale jak to udělat,když nepiju.Ožeru se vodou.![]()
![]()
![]()

Moderátor: Moderátoři
eeeh? to si zas kde vyhrabal, nebol nahodou posledny vysledok 100Kc/auto? inak musime pockat kym bude presna suma za prenajom, aby sa to pekne rozratalo, ne ze to budu platit sponzori...Ctirad Vyskočil píše:Jinak se nejspíš počítá s placením asi 50 kč na osobu.
Skutečně výborná zpráva. Na toto jsem čekal mnoho týdnů. Nechci to zakřiknout, ale snad máme vyhráno. V každém případě jsme zase o kus blíže totálnímu vítězství. Všem kdo se podílí na organizaci děkuji.Pátrač píše:Bechyně BUDE !!!!!!!!![]()
![]()
![]()
Aktuální stav je ten že ani jednu chatku nemají zabukovanou tzn celý kemp je v podstatě volný ale do smlouvy s Osou, která pořádá na tom místě ten koncert, musí mít možnost ubytování. je možné že ve finále tam z nich spát nebude nikdo a kemp bude prázdný ale to ví jen bůh. Bylo mi řečeno že si máme zavolat večer v termínu a řeknou nám jestli je místo volné... to je ale kapku na </> musíme si zajistit něco poblíž. a to kurevsky rychle!!!SalWador píše:Skutečně výborná zpráva. Na toto jsem čekal mnoho týdnů. Nechci to zakřiknout, ale snad máme vyhráno. V každém případě jsme zase o kus blíže totálnímu vítězství. Všem kdo se podílí na organizaci děkuji.Pátrač píše:Bechyně BUDE !!!!!!!!![]()
![]()
![]()
Co se týče ubytování, tak sme tak trochu přešvihli abych pravdu řekl. Večer se zkusím po něčem podívat. Jinak akutální info kolem kempu nad Jezem vítáno.
Btw: kdo si předběžně zamlouval kemp dříve? My nebo ti hudebníci?