Mas pravdu, ale takhle do hloubky jsem nad tim nepremyslelJmJ píše:word kazdy nema. word je pouze pro Windows platformu (mozna je i pro MacOS) a nikde neni psano, ze windows maji vsichni (existuji take MacOs, Linux, Unix, Solaris, BeOs, Irix atd.). Word navic meni format stranky podle toho, jakou ma uzivatel tiskarnu a celkove si nemuzes byt nikdy jisty, ze jak vypadal dokument u tebe na pocitaci, tak bude vypadat i na jinem pocitaci. V tomto je PDF stale, prohlizece PDF jsou pro vsechny vyse zminovane systemy volne k dispozici. PDF je primo navrzen pro prenos textovych dokumentu v prostredi jako je internet (Portable Document Format).
A jen dodam, ze wordovy dokument otevrit umim, ale M$ Word nemam. A kolem me je takovych lidi vice. On totiz Word neni zrovna levny .
O sireni makroviru pres DOC dokumenty uz ani nemluve
Obrazky mi se mi sem, pri nejake slusne kvalite, nepodarilo pro jejich velikost propasovat. W.JmJ píše:A kdyz uz ne PDF, tak proc z toho neudelat jednoduse JPG nebo idelane PNG? stejne je to jen bitmapa vlozena na stranku ve Wordu...