Aha, tak tím se to vysvětlujeRoman píše:Sakra musim si dat silnejsie dioptrie, cital som v zigulovom prispevku "jak si to pokrcil" a on sa pyta "jak si pokrocil"

Moderátor: Moderátoři
Aha, tak tím se to vysvětlujeRoman píše:Sakra musim si dat silnejsie dioptrie, cital som v zigulovom prispevku "jak si to pokrcil" a on sa pyta "jak si pokrocil"
Jesli do té doby stihnu vyměnit samosvor v diferáku a nestane se mi zase nějaký záhadný problém s motorem jako minulý rok, tak přijedu se závoďákem a klidně to roztočíme...Raduz píše:Tak to vypada na klid na letisti zadne gumovacky a tak
Áno áno, HP fungují dobřejackal píše:Takže náprava škod z prvního závodu je hotová. Utržené rameno je vyměněno, zlomený tlumič taktéž nahrazen, palivová soustava vyčištěna, startér a upálené kabely vyměněny, nárazník porovnaný. Auto je jak nové
![]()
V sobotu mám mít doma konečně nové tlumiče od HP. Takže proběhne montáž a zkouška, už se nemůžu dočkat. Do dalšího závodu budu mít i nové zesílené ramena aby se netrhaly a snad konečně i výfuk 4-1.
Když bude mít někdo zájem o zcela nové tlumiče na Ladu od HP ať se ozve. Podařilo se mi dojednat velice slušné ceny. Opravdu to funguje.
Jednou mi dali malé uložení, tentokráte už dělají velké.Martin-MTX píše:Áno áno, HP fungují dobřejackal píše:Takže náprava škod z prvního závodu je hotová. Utržené rameno je vyměněno, zlomený tlumič taktéž nahrazen, palivová soustava vyčištěna, startér a upálené kabely vyměněny, nárazník porovnaný. Auto je jak nové
![]()
V sobotu mám mít doma konečně nové tlumiče od HP. Takže proběhne montáž a zkouška, už se nemůžu dočkat. Do dalšího závodu budu mít i nové zesílené ramena aby se netrhaly a snad konečně i výfuk 4-1.
Když bude mít někdo zájem o zcela nové tlumiče na Ladu od HP ať se ozve. Podařilo se mi dojednat velice slušné ceny. Opravdu to funguje.Jen je potřeba je tam důrazně upozornit, jaké má LADA průřezy děr na zadním tlumiči nahoře a dole! (ideálně několikrát a to tak, aby si to tam už konečně zapsali červenou fixou)