A nešlo by to zavařit naplátováním? Já měl shnilou i podlahu a prahy, tak jsem to neřešil, ale pokud se jedná jen o jeden hrnec, dal bych tomu šanci. Trochu pobastlit s životností dva tři roky a mezidím dohnije zbytek auta.
Zní to blbě, ale hodnotu to nemá a prodejný to taky není. Myslím z finanční stránky ne jako srdeční záležitost
Tak desina Laděna to s námi potáhne dál a my s ní.
Včera byla odvezena do Sadské, pan N. má člověka, který mu dělá plechařinu. Nechají se udělat obě strany.
Jinak mechanicky je zbytek auta v pořádku, motor si přede jako kočka, brzdí to, parádně topí.
Na jaře se začne s korozí zřejmě bojovat z gruntu. Připouštím, že mě k tomu autu váže docela silný citový vztah, přeci jen Estonsko, Černá Hora, Francie, dvakrát Ukrajina, to vše s námi projela.
Na tachometru momentálně 198 500 km. My těch 200 000 prostě musíme přelézt.
EAST RUNNER БРИГАДА. ŠKODA Octavia II 1,9 TDi Bratrstvo Vana Tallinn
/ KAWASAKI KLE 500ČZ 175/477ČZ 250/485ČZ 350/472
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
300 000km hranici nevidím jako nereálnou, pokud se obsluha dostatečně věnuje již od útlého věku prevenci a údržbě (zejména karoserie), tak "no problém" motor a ostatní to zvládne