Koko Loko píše:Pokud mne paměť nešálí, tak odfičela s vlakem vyšší kvality.
Hm, že by už i pětka a šestka jezdily s osobákama? Nu možný je leccos, teď už začnou zkoušky i za hranicema.
Ha, tak jsem mrknul a na osobáky byla jako třetí puštěná zrovna ta pětka. 006, 017 a 018 právě mají bejt vyčleněný na zkoušky v Rakousku.
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Dva PoJeBy ze Skašova
Včera jsem se oddal cyklistice, při níž jsem si udělal výlet na janovický nádraží, který neleží v Janovicích, a náhodou jsem tam narazil na ňákej odklon. Ty mechaniky jsou takový nepatřičný vedle toho Herkula
Dva PoJeBy ze Skašova
Tak, patrně jako první jsem dorazil domů z dnešního železničního výletu.
Jako nezbytně nutné považuji poděkování všem účastníkům akce za velice příjemnou společnost. Bude mi potěšením zúčastníte-li se nějaké další akce u nás na severu.
Zvláštní poděkování pak patří K-L za uhrazení vstupného do muzea ZMŽ.
Akce byla skvělá, program nabitý, zážitků přehršel. Povození se hodnotným VAZem, návštěva železničního muzea v Zubrnicích železnice , prohlídka fragmentů zaniklé trati, restaurace v Úštěku, svezení se strojem řady 810 z Úštěka do Lovosic a následná tradiční návštěva nádražní restaurace v Roudnici nad Labem. Zvláštní poděkování pak patří Michalovi za zajištění dopravy, jídla a pití. Hýčkal nás jako v bavlnce.
Lada Granta Liftback 1,6 16V - skoro normální auto
Lada Kalina 1117 1,6 8V - neopodstatněné a nenaplněné naděje
ex VAZ 2105, VAZ 2104, VAZ 2107
Ale tak přece nenechám hosty na pospas drsnému severu Pravda, akce byla po organizační stránce lehce nezvládnutá, ale ono se to živelné běsnění stejně organizovat nedalo.
O popis průběhu akce bych poprosil někoho z hostů, neb mi toho v paměti mnoho nezůstalo. I když rozhodně nezapomenu na onu expozici signalizace, či co to bylo. Tam mi nejmenší účastník akce usiloval o život.
Dále mi tak nějak utkvělo, že Laďuša patrně nemá rád výšky, i extrémní obsazenost WC jak v 810, tak v bolševiku je nezapomenutelná.
Pokud by snad měla býti uveřejněna nějaká dokumentace poprosil bych o důkladnou cenzuru. Zejména pokud jeden z účastníků pouze nežertoval a skutečně snad pořídil nějaké to video z přesunu do Zubrnic......
Byl by to skutečně velice nedůstojný záběr statečného sovětského stroje, který nemůže za to co mu soudruzi v SSSR nacpali pod kapotu
Celkově mám z těch fotek trochu strach. Na příští akci asi vyhlásím přísný zákaz pořizování jakékoliv dokumentace
Ani moc ne, spíše se vyřazovaly nepovedené či vícenásobné snímky. Kompletní soubor fotografií v plném rozlišení ti dodám na nějakém velkokapacitním médiu.
Lada Granta Liftback 1,6 16V - skoro normální auto
Lada Kalina 1117 1,6 8V - neopodstatněné a nenaplněné naděje
ex VAZ 2105, VAZ 2104, VAZ 2107
Tak, musim se vyjádřit k parádní akci. Michalovi je třeba poděkovat za pohostinství, ale když si nedal říct... Co do organizace, tak netřeba být smutný, program byl vyplněn podle očekávání, tak nevim, co by jsi chtěl eště vylepšovat. Prostě stálo to za to, já určitě přijedu někdy zas
Fotky jdu zpracovat a ňákej ten report bych moh sepsat, no uvidímež
Dva PoJeBy ze Skašova