Moderátor: Moderátoři
Neskočíme radši do studny ,vemu noťas a můžem to pořádně rozpumpovatLuky píše:Nevěř mu žigule, vzhledem k tomu, že to je focený zepředu, to mohl klidně vyfotit včera 10mpixelovým foťákem![]()
. Jinak začínám shledávat Koprovo tvrzení nápaditým, ruším páteční plány a zajedu si do pívováru pro zásobu na zítřejší večer, ale bojím se, že během 160 stran se asi pěkně setnu
.
Víš, kdyby bylo mizerné rozlišení, kdyby byla mizerná ostrost. Ale ty tu fotku máš v jednom směru rozmazanou. To máš parkinsona? Když fotíš, tak je třeba mít mobil/foťák v klidu a né s ním lítat odshora dolů...zigul01 píše:Tak focené mobilem.
Dostal jsi odpověď:zigul01 píše:Ptám se znova,jestli mi někdo poradí s tím tryskováním karburátoru,kolikatky na první komoru a na druhou
Potom když se v tom vrtáš tak napíšeš tohle:prekupník píše:1. Komora: tryska 1,3, vzdušnik 1,5 2.komora: tryska 1,25 vzdušník 1,9.
Teď tedy nechápu proč jsi se tak rozčiloval, že nikdo hned nenapsal co tam patří, když se na tu informaci stejně vysereš ?zigul01 píše:Teď se podržtetak první klapka vzdušník 170 a tryska 130 to by asi ještě šlo druhej vzdušník 190 a tryska 125
se nedivím že to nejelo na druhou klapku
,jsem našel 140 tak jsem jí tam dal.