K čemu třípolohák k třípolohovej? Na drbání je tu zvyk, kdo je zvyklej na Žigula, do páčky na světla nedrbeMaysner píše:k cemu je tam ta tripolohova packa spolu s tripolohovym prepinacem? do packy jen drbu a prepinam to porad na parkovacky

Moderátor: Moderátoři
K čemu třípolohák k třípolohovej? Na drbání je tu zvyk, kdo je zvyklej na Žigula, do páčky na světla nedrbeMaysner píše:k cemu je tam ta tripolohova packa spolu s tripolohovym prepinacem? do packy jen drbu a prepinam to porad na parkovacky
V tomto případě bych to tipoval na nepůvodní,zcela jistě menší, volant. Tam se to stává, s původním volantem se to jen tak nestane.Laďuša píše:K čemu třípolohák k třípolohovej? Na drbání je tu zvyk, kdo je zvyklej na Žigula, do páčky na světla nedrbeMaysner píše:k cemu je tam ta tripolohova packa spolu s tripolohovym prepinacem? do packy jen drbu a prepinam to porad na parkovackyA když potkáš na cestě srnku, určitě jsou lepší a pohotovější parkovačky na páčku
Ona trojpolohová páčka má něco do sebe ALE má jednu nevýhodu . Když na vás někdo "vybafne" ze zatáčky a vy chcete přepnout na potkávaci a náhodou tam již jsou (člvěk je tvor zapomínavý) tak je rázem TMA ! Teda parkovačky) Několikrát vyskoušeno .Michal Pokorný píše:s původním volantem se to jen tak nestane.
To jo, spíš si teda ale myslim, že tam už potkávačky jsouSaša píše:člvěk je tvor zapomínavý
Ale taky, jenom na to stačí zvyk z jinýho auta..Michal Pokorný píše:s původním volantem se to jen tak nestane.
Bingo! Také jsem dlouho přemýšlel, proč má žigul trojpolohovou páčku na světla. Pak jsem jednou jel autobusem, tma jako v pytli, najednou srna zírá do světel. Autobusák zkušeňák ani nesundal nohu z plynu, jen vypnul světla (nevím, jak to mají karosy, ale bylo to rychle). Srna bleskově zmizela. A ne pod autobusemLaďuša píše: ...a když potkáš na cestě srnku, určitě jsou lepší a pohotovější parkovačky na páčku...
Už vidím Maysnera jak prvně ze zvyku na trojpáčku ulomí dvojpáčku a pak zapne mlhovky
Zajímavé, to já jsem se adaptoval hned a jebání do páčky prostě neznam. No jo, holt origo volant, správně pouštim blinkry a světla a taky si vidim, kolik mam benzínu a jakou teplotuMaysner píše: jen jsem do ni jebal pri zataceni a tim si vypinal svetla
Taky mám rád jednoduchá, srozumitelná auta, ale myslím že je čas neustrnout a občas vyvinout názor v souladu s pokrokem doby:Hurikán píše:ABS, ASR, TCS, ESP, EBD, ............................... jsou jen naprosto zbytečné chujoviny které auto jen zbytečně zesložiťují, zdražují a snižují jeho celkovou spolehlivost. Do aut se cpou stejně jen kvůli tomu, aby s autem mohl jezdit kdejaký řidičský idiot, co by měl normálně co dělat i s trakařem.
Takže z mého pohledu žádná škoda.
To já taky, douho jsem nemohl, při pokusech o hledání, na Crash test narazit. Včera se mi to podařilo. Indicie, jak dopadne když čelně trefí strom nejslabším místem jsem měl, ale že to jde až takhle bych opravdu nečekal. Pak je tam ještě srážka s mladší Fiestou: http://www.youtube.com/watch?v=b-C764S1k_UKoko Loko píše:Bych od té Sierry čekal teda víc.
Jak kdoTeepee píše: Je to stejné, jako chodit v oblečení z 80tých let, koukat se na černobílou televizi, vzdorovat mobilnímu telefonu. Většinu z těchto věcí jsme posunuli do historie