Tak jsem nahodil všechny čtyři MOOG. Fenoxy z levé strany jsou už v popelnici a ty čepy z pravé strany ve skříni (nějak se mi je nechtělo vyhodit

Moderátor: Moderátoři
kdyz das vedet do mjauta tak ti to poslou. nekdo z prahy je tu nedavno kupoval na 01ku. a byl plne spokojen se vsimHonza 21061 píše:Doufám, že se mi ty MOOGy podaří v Praze posehnat... Příští týden se bude také měnit.Ale zatím jen jeden. Zbylé 3 původní z výroby čeká jen vtlačení nového maziva jako prevence proti nutnosti měnit je taky.
Tak proč ji nevyměníš? Si říkal že nějakou můžeš mít.Kopr píše:převodka po smrti vydává zvuky že se to nedá poslouchat
už se děje... ondra nasadil lemfy (svysláky, i krajní řizení) a spokojenost... ale co by jste chtěli od novejch čepů že.... mimojíné v MJ nám bylo řečeno přesnej opak.. že moogy nejsou až tak otestované jako lemfy... ale kvalita by měla být stejna... u lemforderu zní dobře to že by kvalita čepů na naše auto mala být stejná jako kvalita čepů na německý žigulíky... až tu svojí hromadu šroto rozhejbu tak budu mus poreferovat taky... mam od nich komplet řízení...Maysner píše:lemforder i moog maji kvalitu myslim si stejnou. lemfordery tu nikdo zatim poradne neotestoval, moogy jsou letama skusenosti provereny
ja to bral tak ze tu mezi namiLittle Red Riding Hood píše: mimojíné v MJ nám bylo řečeno přesnej opak.. že moogy nejsou až tak otestované jako lemfy...