2103
Moderátor: Moderátoři
- Křečík Barbuška
-
Spíš značka. Ale koukám že to maj dělaný líp,tady se to spíš nerozpadne.Už u dvou zrcátek mi prdnul ten výstupek na kterým je pod hrozným tlakem zajištěný to pérko co vlastně drží misku toho zrcátka ve správný poloze,ale zároveň ho umožnuje štělovat.Je to taková tyčka co jde nahoře přímo z tý nožičky.Nedá se s tim nic dělat,leda sehnat jinou nožičku,ale nedovedu si představit jak tam to pérko narvat,je to tlak jako kráva.
Taky když jsem to měnil, tak jsem to páčil jak debil ve svěráku veelkejma kombinačkama a byj jsem na tom zapřenej celou vahou a pak jsem tam malíčkem cpal tu osičku, protože mi nezbyl jinej prst. Jde to, ale je to pakárna a to neskutečná.Nulašestka píše:ale nedovedu si představit jak tam to pérko narvat,je to tlak jako kráva.
-
Spíš mi nejde do hlavy,že dřív než by prdla ta jistící osička tak prdne celá ta tyčka. Ale asi si za to můžu trochu sám.Tohle zrcátko jsem v hojné míře využíval i jako zarážku trojúhelníkovýho okýnka,aby se mi na dálnici nezavíralo. Takže ten tlak na to asi udělal svoje.A navíc při 150 Km/h se mi to stejně zavřelo....
a jestlipak už jste viděli tohle!! http://www.youtube.com/watch?v=rtGHANht0TE
3xVaz 2103(1975,1977,1981), Mazda MX-5 (1997), Peugeot 309 (1993)