![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Vládik - Martinova 2101
Moderátor: Moderátoři
Ponorem se dělá jenom katoforézní vrstva. Po ní následoval na povrchu plnič a na to pak vrchní lak. ( snad jsou moje informace správneMartasBrno píše:Moje zelená potvora má pod palubkou taky světlejší - nedostříkaný místa. mají jen ty základní vrstvy. Vždycky jsem si myslel, že se to lakovalo v lázni ponořením a přito to vypadá na stříkací automat nebo tak něco...
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
- Luděk Musil
- Kontaktovat uživatele:
Nejsem ani malíř, ani autolakýrník, ale myšlenka barvení/lakování auta ponorem do barvy se mi zdá přímo zcestná. Ponořím-li jakýkoliv předmět do nádoby s (jakkoli řídkou) barvou - tak vždycky steče. L.
21011 -> (78) 84-99; 2103 -> (78) 99-04; 21073 -> (96) 04-07; 21044 -> (99) 07-13; 21044 -> (96) 12-16; Granta bílá -> 16-?; Vesta SW cross barvy Phantom (19) 20-?; 21011 - veterán (75) 12-?
Nemožné na počkání, zázraky do 3 dnů ´
Nemožné na počkání, zázraky do 3 dnů ´
Myslím si, že pan Jaroslav byl v den lakování tak opojen padajícím režimem, že v dílnách ČSAO, kde auto převzal bez veškerého čalounění a všech blatníků a čela, skončil dříve a šel na pověstné shromáždění na Horním náměstí:)
Edit: Jel autobusem číslo 19 /Ikarus
Edit: Jel autobusem číslo 19 /Ikarus
zde
Kua vsecko hraje pro ty podnikatelse zazobane prasata ....
Tak a už zbývá jen ten Jelen a můžeme vytáhnout oponu.
Dostal ste Bludišťáka!
Klikněte zde pro zobrazení.
Dostal ste Bludišťáka!
Ne, ja jsem tahal skvost ze stodoly:) Jsme zapoměli zkoordinovat ty serepetičky z auta.. Ještě tu pro tebe tuším něco málo mám k autu.
zde
Dostal ste Bludišťáka!
Dostal ste Bludišťáka!
Tak dneska mě poprvé stavěli příslušníci. Naštěstí se to obešlo "bez ztráty kytičky". Chtěli vidět doklady, jiný jméno v techničáku a na řidičáku je nijak nerozhodilo (a ani já na to neupozorňoval
), lékárny, trojúhelníky a podobný záležitosti vidět nechtěli. Dali mi fouknout, pronesli že mam celkem zachovalýho Žigulíka, popřáli šťastnou cestu.
Asi o 20km dál při cestě na chatu jsem poprvé píchnul kolo, prostě klika
. A jak jsem si najednou vychvaloval umístění rezervy, při představě vykládky celýho nacpanýho kufru se mi dělalo šoufl.
Dvě tak veselé "poprvé" za jeden den už asi nepotkám![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Asi o 20km dál při cestě na chatu jsem poprvé píchnul kolo, prostě klika
![:mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
Dvě tak veselé "poprvé" za jeden den už asi nepotkám
- ger007
- Kontaktovat uživatele:
mno nechcem ti kazit iluzie ale stavaju sa aj horsie veci, napriklad dva defekty v pirebehu 20km a taketo srandy
(osobne sa mi to stalo 2x ) takze z tohto si nerob hlavu
![Very Happy :-D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Be better, not second best
if not better, be different
LADA !
1x2104X 16V, 1x 21044, 2 x 1111, 1xB210, 1xJawa550, 1x Toyota Avensis T25
![Obrázek](http://forum-lines.ru/rez/ab253270.gif)
детские игрушки
LADA !
детские игрушки
- ger007
- Kontaktovat uživatele:
mno presne ti to popisem, bolaa to trnava 2008 siel som z novo nastriekanym kombikom, novo nakomaxitovanymi kolesami, zo zanovnimi plastami do TT, asi 10 km pred TT som pichol, hovorim si fajn, vsetok bordel z kufra von, (kombik ma rezervu na dne kufra), jak som tam nasadzoval origo zdvihak, tak som si skrabol zadne dvere, ale koleso som vymenil, dosiel som na zraz setko v poriadku paradna akcia, na druhy den rano vstanem a idem do gumoservisu, po ceste asi 5 km pred Trnavou pssss a buchot. zastavim pozeram nechapem, pocit beznadeje, nervy, nebyt dandyho tak som tam este dnes
bol to jediny clovek z fora na ktoreho som mal vtedy cislo, esteze !! zachranil ma doviezol mi druhe koleso, do servisu uz som dosiel OK, avsak pri platbe som zistil ze mam prepadnutu kartu a z druhej sa mi nedalo zaplatit takze to bol " den BLBEc " hovorim v ten den nebyt dandyho este teraz som v trnave
druhy krat sa mi to stalo po ceste z TT do LM po ceste za zvolenom defekt esteze bol majo doma, v kufri bol totiz nalozeny motor fiat 2,0, a rezerva nesla von, dosiel majo vymenil som a siel (dodnes den je to koleso na aute a on ma moje defektove ) a druhy defekt to bolo ale po 80km sa stal rano na parkovisku, ci som chcel ci nie musel som dat motor von a zase nazad paradna operacia![Very Happy :-D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
druhy krat sa mi to stalo po ceste z TT do LM po ceste za zvolenom defekt esteze bol majo doma, v kufri bol totiz nalozeny motor fiat 2,0, a rezerva nesla von, dosiel majo vymenil som a siel (dodnes den je to koleso na aute a on ma moje defektove ) a druhy defekt to bolo ale po 80km sa stal rano na parkovisku, ci som chcel ci nie musel som dat motor von a zase nazad paradna operacia
Be better, not second best
LADA !
детские игрушки
LADA !
детские игрушки
Výlet
Dneska jsem byl na výletě a doma jsem našel jeden úchvatnej doplňek
FOTO: http://martin2101.rajce.idnes.cz/22._Cerven_-_Vylet/
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
FOTO: http://martin2101.rajce.idnes.cz/22._Cerven_-_Vylet/