Moderátor: Moderátoři
a to sou jeste ty min odpudivy fotky, co teprve ten zkrvavenej tommel co ty chudacky vystresovany kapriky zabijel jednoho po druhymKoko Loko píše:Fuj, já raději pohled na kapra oditého v dozlatova vysmažené strouhance.
no podle mych poznatku, muze vegetarian jist ryby...ale jestli s pletu a pravidla se behem vyvoje zmenily, pak se omlouvam za mystifikaci...proste pravidla se meniSaynerm píše:ale co vlastne jite na vanoce misto ryby?
prave proto se ptam, to ma k bramborovymu salatu smazenej syr? nebo co?zelvotron píše:Ryby jíst nemůžou, protože jak Plavec jednou správně podotknul, i ryba je zviřátko
To je pravda, dat si na vanoce file, tak se vlastne nic nedeje, k vrazde doslo jiz drive a proto na vanoce je to uz v klidu...stejne tak v pripade tofu prislo neco o zivot (at uz sou to rasy nebo nejake bilkoviny, ziskane trebas z rostlinek-podotykam, ze uz si nepamatuju, z ceho presne ta hmota je, tusim ze soja, ktera preci ma pravo na zivot take) ale prislo to o zivot uz davnoplavec píše:nepřijde mi na místě slavit den míru,lásky klidu a radosti vraždou.
Jakkoliv to obejít, jen aby nikdo nebyl vinen, jak nechutný zdá se mi.Drobek81 píše:To je pravda, dat si na vanoce file, tak se vlastne nic nedeje, k vrazde doslo jiz drive a proto na vanoce je to uz v klidu...stejne tak v pripade tofu prislo neco o zivot (at uz sou to rasy nebo nejake bilkoviny, ziskane trebas z rostlinek-podotykam, ze uz si nepamatuju, z ceho presne ta hmota je, tusim ze soja, ktera preci ma pravo na zivot take) ale prislo to o zivot uz davno
Nepouštím se do Tebe, ale snaž se nevnímat ty hlouposti a skrytý provokace co tu někteří, možná spíš většina, píše.To se nedá prostě.Někdy mi to přijde jako když proti mě každej brojí a snaží se ze mě udělat debila anebo mě vytočit.Drobek81 píše:Mmj, nepoustej se do mne
by si sa divil jak bráni taký kohút keď mu chceš odseknúť hlavu....ešte teraz vidno kde ma ten sviniar zasiahol...plavec píše:...zabíjet nevinná zvířata, který se nemůžou bránit...