Tak tak ma slova.mayo456 píše:pokial toho neni vela zhniteho urcite to bude lepsie jak rozrezat pol auta
Jinak dnes opet probihalo vareni leve stany toho zasr..... cela.
Fuj.
Foto zde.
Moderátor: Moderátoři
Tak tak ma slova.mayo456 píše:pokial toho neni vela zhniteho urcite to bude lepsie jak rozrezat pol auta
clovece ty uz snad musis vyvarovat znova to co si uz vyvaruil, to neni mozny aby na tom aute bylo tolik koroze, to musis snad svarovat novou kastli ne? jinak drzim palce aby to vysloGeorge DeLorean píše:OOOOO diky, mno jeste celej zadek. Bude to fuska.mayo456 píše:peknee.Inak mas tam este vela varenia?
Faktem je,clovece ty uz snad musis vyvarovat znova to co si uz vyvaruil, to neni mozny aby na tom aute bylo tolik koroze,
Saynerm co si cakal?Ved to auto ma viac jak 30 rokov tak logicky na nom hniloba byt musito neni mozny aby na tom aute bylo tolik koroze
Tak tak,mayo456 píše: tou zadnou lavou kapsou sa mysli ten polkruh co do neho sadne rezerva?
Ja a lakovat????mayo456 píše:aby sme za chvilu videli fotky jak tmelis brusis a lakujes
Jeeee, ja a exprt????Kewint píše:ty jak tě tak pozoruju tak si expert..nehceš mi vyvařit 07
Tak tohle me dostalo vic, nez maysneruv drift na kruhakuGeorge DeLorean píše:Takze jestli tyhle fotky vidi nejakej profi klempira,tak se smeje a zaroven bleje