Moderátor: Moderátoři
To mě mrzí.Dost dlouho jsem Tě v sobotu vyhlížel.Ale zdraví je přednější.Pšenda píše:Všem co na mě čekali na srazu se omlouvám, protože mě skolila chřipka. V pátek ráno mě začalo pálet v krku jako blázen, večer už jsem smrkal ve třiceti vteřinových intervalech a ráno mě začala bolet hlava a vše ostatní a ještě k tomu docela slušná teplota. Nechtělo se mě ani být vzhůru. Prostě mě to pěkně nakrklo.
Na vině byla jistě i plná 80ti litrová nádrž na LPG, která je umístěna úplně vzadu. Jeli jsme v koloně, pravotočivá zatáčka z kopce (plynový pedál nebyl sešlápnutý), nejel jsem ryhleji než ostatní. Ještě že nejelo nic v protisměru, trefil jsem se mezi patníky a ostatní v koloně do mě nenarazili.ARMAN píše:pravě proto jsem chtěl předohrab, ještě že se nic nestalo
SalWador píše: co ostatní a jejich reakce na sraz?
Presne vim, o cem mluvis, ja jsem taky planoval ze pujdu unavenej brzo spat abych rano vstal do prace. Nakonec jsem v jednu hodinuu v noci koukal na video ze srazu.Majo píše:Napriek poctu prejdenych km a znacnej unavy z cesty som v noci ani nemohol spat, co som mal plnu hlavu zazitkov
Bylo mi potesenim s tebou jet v kolonedusin píše:Dík celýmu Salwador teamu,že jeli se mnou přez zruč
To bylo hustý, ještě teď se chlámu.dusin píše:La lada da da lada dáááááááá