gumy+rozměry!?!?
Moderátor: Moderátoři
- Křečík Barbuška
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
No potom by jsi tam musel ještě mít aspoň 2 ďourky na ty čudlíky.....
Kurňa, já furt nejsem schopnej pochopit, jak se ten disk liší pro bezdušový a dušový gumy...
Kurňa, já furt nejsem schopnej pochopit, jak se ten disk liší pro bezdušový a dušový gumy...
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Bezdušový disk má na límci ráfku prolisované takové žlábky. Jsou vystouplé směrem k patce pneumatiky - zvenku je tedy na límci kousek před stykem ráfku a disku žlábek. Na vnitřní straně kola je tento prolis na límci též. Slouží jako pojistka proti odtlačení patky pneumatiky od ráfku a následnému úniku vzduchu při razantním průjezdu zatáčkou.Laďuša píše:Kurňa, já furt nejsem schopnej pochopit, jak se ten disk liší pro bezdušový a dušový gumy...
Bezdušovou pneumatiku lze sice bez duše nasadit na jakýkoliv rovný, hladký disk a bude těsnit. Jízda však nebude bezpečná.
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
hmmm... je to tady vidět/poznat?
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Nicméně duši mam jenom na jednom kole.... Hm, paráda, mrknu na to... Ale tak snad v tom pneu servisu nejsou takový volové.... I když stejně se tu dozvim různý věci, takže nechme průchod nihilismuWolf píše:... nicmene tohle kolo ma nasazeny bezdusovy ventil . W.
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
- Křečík Barbuška
Volové nevolové, můj pneuservismen se mi s teorií bezdušovosti vychechtal a se slovy, máte velice pěkný disk to bude dobré, provedl bezdušové osazení. Bude to jediný "dušový" ráfek na letních a po zimě půjde dopředu, uvidíme zdali přežiji.
Lada Granta Liftback 1,6 16V - skoro normální auto
Lada Kalina 1117 1,6 8V - neopodstatněné a nenaplněné naděje
ex VAZ 2105, VAZ 2104, VAZ 2107
- Křečík Barbuška
Amtel Nordmaster, kupoval jsem kus 950Kč, jsem s nimi spokojen, mají 10mm vzorek, takže prvních pár Km než si sednou je auto divočejší, ale po zajetí jsou bezproblémové.
Lada Granta Liftback 1,6 16V - skoro normální auto
Dobře sis vybral. Jsou to jedny z úplně nejlepších zimních pneu. Taky se mně líbí a rád bych je i koupil. Ale připadá mně dosti úchylný, dávat na auto kola, která mají dvakrát vyšší cenu, než celý auto.Štěpán Getsko píše:Dnes jsem si hodil na SAMARU Mischelin ALPIN 3 175 / 70 / R13 a je to paráda.
Až na tu cenu: 6 600,-Kč
Ne, ne To moje auto má 4,5 krát vysší cenu, než gumy.Hurikán píše:Dobře sis vybral. Jsou to jedny z úplně nejlepších zimních pneu. Taky se mně líbí a rád bych je i koupil. Ale připadá mně dosti úchylný, dávat na auto kola, která mají dvakrát vyšší cenu, než celý auto.Štěpán Getsko píše:Dnes jsem si hodil na SAMARU Mischelin ALPIN 3 175 / 70 / R13 a je to paráda.
Až na tu cenu: 6 600,-Kč