Kultovní auta ČSSR
Moderátor: Moderátoři
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Třeba by mě zajímalo, jestli by taky nerozbaloval, kdyby ten obal byl z černýho plastu
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
- Teepee
- Kontaktovat uživatele:
No tak jsme koukám tři kdo nerozbaluje. Nezapomeňte taky na to, že předplatitelé dostanou s nevím kterou zásilkou poličku na modely. Takže až jí budu mít, pouvažuju, jestli to půjde mezi ostatní auta, nebo do té své poličkya nebo to zůstane v blistrech.
Ono je to ještě jedna věc, nějak jsem nenašel zvláštní chvíli k tomu to rozbalit, pořádně si to prohlídnout atp. Už delší dobu říkám, že bych měl asi dostat nějakou vážnou nevážnou nemoc, abych při domácí rekonvalescenci mohl dohnat spoustu restů, které jen odkládám.
Ono je to ještě jedna věc, nějak jsem nenašel zvláštní chvíli k tomu to rozbalit, pořádně si to prohlídnout atp. Už delší dobu říkám, že bych měl asi dostat nějakou vážnou nevážnou nemoc, abych při domácí rekonvalescenci mohl dohnat spoustu restů, které jen odkládám.
Bílý LADA a okřídlená spol.
Taky pěkný, ale na mě to nemá.Já jako malej jsem rozbil u každýho autíčka boční okýnko, protože jsem se bál, že by se řidič mohl udusit.Vždyť tam nebylo jediný okýnko stažený a nešel tam vzduch.Laďuša píše:No dobrý, já jsem třeba jako malej měl skoro hrůzu z toho, že se třeba může smazat nápis, hlavně z lesklých ploch. Takže na takový plochy, když jsem něco psal, co mělo zůstat trvale, jsem to přelepoval izolepou, aby se k tomu nemohlo Samozřejmě teď to vypadá tak, že to písmo je rozmazaný, tak jakoby rozteklý pod tou izolepou, no čitelný to je dobře a po těch letech už to asi ani nepokračuje...Hurikán píše:To víš, každej máme nějakou tu úchylku
Dneska jsem neodolal a zakoupil Volhu 24. V tý černý barvě je fakt krásná.Asi poslední kus. Pravý zrcátko trochu nakřivo, spz trochu nakřivo.Kola šmajdají.Prostě typycky ruský auto
Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m
znamení : KozoHroch
Aha, tak teď mě začíná dávat smysl ta díra ve střeše hradní střely...plavec píše:Já jako malej jsem rozbil u každýho autíčka boční okýnko, protože jsem se bál, že by se řidič mohl udusit.Vždyť tam nebylo jediný okýnko stažený a nešel tam vzduch.
21113 >>> 21113 >>> 21113
Komu není rady, tomu není pomoci.
Komu není rady, tomu není pomoci.
ten by neměl ani kola kulatý, nýbrž šišatý.Hurikán píše:Ani si radši nechci představit, jak by vypadal modýlek 111ky, který bys koupil Ty.plavec píše:Dneska jsem neodolal a zakoupil Volhu 24. V tý černý barvě je fakt krásná.Asi poslední kus. Pravý zrcátko trochu nakřivo, spz trochu nakřivo.Kola šmajdají.Prostě typycky ruský auto
Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem neodolal a pořídil jsem si i Pabědu Co se zpracování týče, tak je to takovej lepší průměr bych řek.
Jinak ale mam zajímavou zprávu pro ty fajnšmekry, co si ten model nechávají zabalenej. Když jsem si Vítězství dones domů v Plzni, tak jsem to eště neotvíral, protože jsem to chtěl transportovat do Klatov pokud možno bezpečně. Nu ale zvědavej už jsem byl, že ano, tak jsem si to prohlížel zkrz to vakuum Nu a na kapotě jsem objevil takovej flek, ale zdálo se mi, že by tohla bejt jenom smeť, tak jsem to jakoby nehtem promačkával a zkoušel, jestli se s tim dá hejbat. Nu a tehdy jsem si toho všimnul! Mezi obalem a kapotou nebyl jenom vzduch, ale eště i cosi kapalnýho! Určitě to znáte, jak to vypadá, když se třeba dostane voda pod sklo konferenčního stolku... No a na první pohled neviditelný, pozorovatelný až po přiložení mechanickýho tlaku na obal. Po otevření v KT jsem na to koukal, voda to neni, něco hustšího, nezapáchá to a je to takový kluzký, to bude ňáká vazelína nebo čert ví co. Každopádně kapota Pabědy je víc hladká na dotek, než noha ženy z reklamy na holení Tak se schvalně mrkněte, jestli se to třeba nestalo i u jiných modelů. Jo a ten flek z kapoty šel dolů
Jinak ale mam zajímavou zprávu pro ty fajnšmekry, co si ten model nechávají zabalenej. Když jsem si Vítězství dones domů v Plzni, tak jsem to eště neotvíral, protože jsem to chtěl transportovat do Klatov pokud možno bezpečně. Nu ale zvědavej už jsem byl, že ano, tak jsem si to prohlížel zkrz to vakuum Nu a na kapotě jsem objevil takovej flek, ale zdálo se mi, že by tohla bejt jenom smeť, tak jsem to jakoby nehtem promačkával a zkoušel, jestli se s tim dá hejbat. Nu a tehdy jsem si toho všimnul! Mezi obalem a kapotou nebyl jenom vzduch, ale eště i cosi kapalnýho! Určitě to znáte, jak to vypadá, když se třeba dostane voda pod sklo konferenčního stolku... No a na první pohled neviditelný, pozorovatelný až po přiložení mechanickýho tlaku na obal. Po otevření v KT jsem na to koukal, voda to neni, něco hustšího, nezapáchá to a je to takový kluzký, to bude ňáká vazelína nebo čert ví co. Každopádně kapota Pabědy je víc hladká na dotek, než noha ženy z reklamy na holení Tak se schvalně mrkněte, jestli se to třeba nestalo i u jiných modelů. Jo a ten flek z kapoty šel dolů
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás