Kultovní auta ČSSR

Volné rozjímaní na téma "proč jsem si raději nekoupil Ladu" a podobná zpovědní témata.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
zelvotron

Příspěvek od zelvotron »

Tak ještě hlavně aby ti nevyšisovalo... Nebo se neroztek časem ten obal :mrgreen:
21113 >>> 21113 >>> 21113

Komu není rady, tomu není pomoci.
Laďuša
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Laďuša »

Třeba by mě zajímalo, jestli by taky nerozbaloval, kdyby ten obal byl z černýho plastu :finga:
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]

Chatka 12 forever :toothy10: ►Stodolní II◄ :) Estonian-czech crazy night :partyman: Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno ;) Tři sestry <|||> Ladagang 8) °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova

Haben Sie Bratwurst?

:!: keréklampás :!:
Hurikán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hurikán »

Laďuša píše:Třeba by mě zajímalo, jestli by taky nerozbaloval, kdyby ten obal byl z černýho plastu :finga:
:axe:

:laughing3: :laughing3: :laughing3:

.
Моя фотогалерея здесь.

Я слежу за тобой. Всегда!
Obrázek
MacGyver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MacGyver »

Hlavně když to je v tom plastu, tak mi to nesjíždí z tý křivý poličky dolů 8) . Jinak do celý Železný Rudy vozí jen jeden model :lol:.
Lada 2103 r.v.77 "Hranatá nádhera"
Lada 2107 r.v.86 štrejchnutá tankem
Já chci jenom jezdit. Já CHCI!!! :toothy10:
My Other Car Is A Millennium Falcon
člen Ladaklub ultras
Teepee
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teepee »

No tak jsme koukám tři kdo nerozbaluje. Nezapomeňte taky na to, že předplatitelé dostanou s nevím kterou zásilkou poličku na modely. Takže až jí budu mít, pouvažuju, jestli to půjde mezi ostatní auta, nebo do té své poličkya nebo to zůstane v blistrech.
Ono je to ještě jedna věc, nějak jsem nenašel zvláštní chvíli k tomu to rozbalit, pořádně si to prohlídnout atp. Už delší dobu říkám, že bych měl asi dostat nějakou vážnou nevážnou nemoc, abych při domácí rekonvalescenci mohl dohnat spoustu restů, které jen odkládám.
Bílý LADA a okřídlená spol.
plavec

Příspěvek od plavec »

Laďuša píše:
Hurikán píše:To víš, každej máme nějakou tu úchylku
No dobrý, já jsem třeba jako malej měl skoro hrůzu z toho, že se třeba může smazat nápis, hlavně z lesklých ploch. Takže na takový plochy, když jsem něco psal, co mělo zůstat trvale, jsem to přelepoval izolepou, aby se k tomu nemohlo :D Samozřejmě teď to vypadá tak, že to písmo je rozmazaný, tak jakoby rozteklý pod tou izolepou, no čitelný to je dobře a po těch letech už to asi ani nepokračuje... :lol:
Taky pěkný, ale na mě to nemá.Já jako malej jsem rozbil u každýho autíčka boční okýnko, protože jsem se bál, že by se řidič mohl udusit.Vždyť tam nebylo jediný okýnko stažený a nešel tam vzduch. :lol:
Dneska jsem neodolal a zakoupil Volhu 24. V tý černý barvě je fakt krásná.Asi poslední kus. Pravý zrcátko trochu nakřivo, spz trochu nakřivo.Kola šmajdají.Prostě typycky ruský auto :lol:
Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m
znamení : KozoHroch :-D
Hurikán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hurikán »

plavec píše:Dneska jsem neodolal a zakoupil Volhu 24. V tý černý barvě je fakt krásná.Asi poslední kus. Pravý zrcátko trochu nakřivo, spz trochu nakřivo.Kola šmajdají.Prostě typycky ruský auto :lol:
Ani si radši nechci představit, jak by vypadal modýlek 111ky, který bys koupil Ty. :mrgreen:
Моя фотогалерея здесь.

Я слежу за тобой. Всегда!
Obrázek
zelvotron

Příspěvek od zelvotron »

plavec píše:Já jako malej jsem rozbil u každýho autíčka boční okýnko, protože jsem se bál, že by se řidič mohl udusit.Vždyť tam nebylo jediný okýnko stažený a nešel tam vzduch. :lol:
Aha, tak teď mě začíná dávat smysl ta díra ve střeše hradní střely... :)
21113 >>> 21113 >>> 21113

Komu není rady, tomu není pomoci.
plavec

Příspěvek od plavec »

Hurikán píše:
plavec píše:Dneska jsem neodolal a zakoupil Volhu 24. V tý černý barvě je fakt krásná.Asi poslední kus. Pravý zrcátko trochu nakřivo, spz trochu nakřivo.Kola šmajdají.Prostě typycky ruský auto :lol:
Ani si radši nechci představit, jak by vypadal modýlek 111ky, který bys koupil Ty. :mrgreen:
ten by neměl ani kola kulatý, nýbrž šišatý. :lol:
Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m
znamení : KozoHroch :-D
csfousek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od csfousek »

Tak na internetu je zase kdy mají vycházet další modely.Zitra by měla vyjít Poběda.Unás se znova v trafikách odjevil Gazík.
Lada 2105 r.v. 1985
Lada 21044 1700i r.v.1996
Lada 112 1.6 16V r.v. 2006
Lada Vesta 1.6 16V r.v.2018

LADA-Krása a elegance,volnost a svoboda,odolnost a vytrvalost.
Laďuša
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Laďuša »

Tak jsem neodolal a pořídil jsem si i Pabědu :mrgreen: Co se zpracování týče, tak je to takovej lepší průměr bych řek.

Jinak ale mam zajímavou zprávu pro ty fajnšmekry, co si ten model nechávají zabalenej. Když jsem si Vítězství dones domů v Plzni, tak jsem to eště neotvíral, protože jsem to chtěl transportovat do Klatov pokud možno bezpečně. Nu ale zvědavej už jsem byl, že ano, tak jsem si to prohlížel zkrz to vakuum :mrgreen: Nu a na kapotě jsem objevil takovej flek, ale zdálo se mi, že by tohla bejt jenom smeť, tak jsem to jakoby nehtem promačkával a zkoušel, jestli se s tim dá hejbat. Nu a tehdy jsem si toho všimnul! Mezi obalem a kapotou nebyl jenom vzduch, ale eště i cosi kapalnýho! Určitě to znáte, jak to vypadá, když se třeba dostane voda pod sklo konferenčního stolku... No a na první pohled neviditelný, pozorovatelný až po přiložení mechanickýho tlaku na obal. Po otevření v KT jsem na to koukal, voda to neni, něco hustšího, nezapáchá to a je to takový kluzký, to bude ňáká vazelína nebo čert ví co. Každopádně kapota Pabědy je víc hladká na dotek, než noha ženy z reklamy na holení :mrgreen: Tak se schvalně mrkněte, jestli se to třeba nestalo i u jiných modelů. Jo a ten flek z kapoty šel dolů ;)
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]

Chatka 12 forever :toothy10: ►Stodolní II◄ :) Estonian-czech crazy night :partyman: Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno ;) Tři sestry <|||> Ladagang 8) °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova

Haben Sie Bratwurst?

:!: keréklampás :!:
MacGyver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MacGyver »

Čínskej dělník u pásu měl nejspíš asijskou chřipku a trochu si do toho při balení frknul :lol: .
Lada 2103 r.v.77 "Hranatá nádhera"
Lada 2107 r.v.86 štrejchnutá tankem
Já chci jenom jezdit. Já CHCI!!! :toothy10:
My Other Car Is A Millennium Falcon
člen Ladaklub ultras
Petr 06

Příspěvek od Petr 06 »

Ve Frýdku-Místku jsem viděl v trafice gazíka 69, pobědu a volhu 24. Do pražský trafiky nám poslali z Moravy zase záporožce.
Stará láska nerezaví.
---------------------------------
21061 1985 (1995-1997)
2106 1977 (1997-2005)
Petr 06

Příspěvek od Petr 06 »

Vozidlo Tatra 613 dorazilo do trafik. ahoj
Stará láska nerezaví.
---------------------------------
21061 1985 (1995-1997)
2106 1977 (1997-2005)
csfousek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od csfousek »

Hlasím i u nás distribuce tento krát na čas :D .
Lada 2105 r.v. 1985
Lada 21044 1700i r.v.1996
Lada 112 1.6 16V r.v. 2006
Lada Vesta 1.6 16V r.v.2018

LADA-Krása a elegance,volnost a svoboda,odolnost a vytrvalost.
Odpovědět

Zpět na „Volné klábosení - všechny ostatní značky“