Déledobější symptomy - poslední cca 3 měsíce čepy občas kleply ale hlavně zatuhlo řízení podobně, jako když je zaseklý pomocný čep - kam natočíš, tam to jede a nevrací se to.
Bezprostředně - nic, prostě normálně jedeš a během vteřiny máš z auta lowrider a je za tebou v asfaltu čára. Uletělo to při jízdě rovně těsně před zatáčkou. Nebo možná už jsem začal ztáčet kola a to čepu definitivně pomohlo. Těsně před tím jsem absolvoval cca 260km trasu a posledních 30km po rozbitých cestách VVP Libavá - to byla zřejmě poslední kapka.
Jinak netřeba plašit, jak jsem psal - že jsou čepy v háji vím už od jara a celý spodek už mám připravený nový. Čepy jsem pravidelně mazal pod prachovky vždy, když řízení začalo tuhnout - poté to vždy bylo zase cca měsíc ok. Celou opravu jsem měl naplánovanou za 14 dní s tím, že už zítra mělo auto přijít odstavit (dovča). Prostě to nevydrželo, no. Do zatáčky jsem teda vjel už po třech, nicméně normálně zatočil a zastavil na kraji silnice. Na pneumatice utrženého zaseklého kola se za těch cca 30m brždění ubrousila plocha 1cm.
Co mě naopak potěšilo - abych kolo sundal a docouval zpět domů (cca 200m), naprosto bez problémů jsem auto zvedl originálním zvedákem v originálních úchytech pod prahama