na facebook som mu napísal že vyzerá jak oražský vekslák bony a klid. chceš bony nebo džíny? a víš jak udeláš z měkkých Spar tvrdý?
Minule mi povedala jedna milá pani,
Maťo mne sa zdá že ty si ani, ani, ani.
Musíš vedieť kde máš miesto, musíš niekam
patriť,
nemôžeš sa takto motať a tárať dve na tri.
Nevim proč se mi po tutý fotce bezděčně vybavil ten ruskej seriál Brigáda
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Ty nažehlené ostré puky perfektně kontastují s oblými tvary kulaté řady . Ty fotky jsou fakt supr, je to paráda, když někdo s foťákem umí!
Lada 2103 r.v.77 "Hranatá nádhera"
Lada 2107 r.v.86 štrejchnutá tankem
Já chci jenom jezdit. Já CHCI!!!
My Other Car Is A Millennium Falcon
člen Ladaklub ultras
Takže zde jsou vytříděné fotky, schválené Katkou, které mohu zveřejnit. Osobně si myslím, že těch hodně dobrých je ještě víc, ale zůstanou ležet v mém počítači, tak jak jsem Katce slíbil. Vychutnávejte a pište reakce. Odkaz zde: http://radekmb.rajce.idnes.cz/Katka_Lada_2106
EAST RUNNER БРИГАДА. ŠKODA Octavia II 1,9 TDi Bratrstvo Vana Tallinn
/ KAWASAKI KLE 500ČZ 175/477ČZ 250/485ČZ 350/472
Teda Radku!? TO JE MASAKR!!! Špica! Asi bych hodně těžko vybíral jednu "nejlepší". Perfektní jsou skoro všechny. Ale tahle, ani nevím proč, mě opravdu pobavila: http://radekmb.rajce.idnes.cz/Katka_Lad ... C_5656.jpg A série se stopařkou je taky famózní. Prostě máš super fotečky. Moc dobře se na ně dívá.
Kurva to je moooooooooooooooooooc dobré teraz budem mať v pyžamku málo miesta pre jedného
Minule mi povedala jedna milá pani,
Maťo mne sa zdá že ty si ani, ani, ani.
Musíš vedieť kde máš miesto, musíš niekam
patriť,
nemôžeš sa takto motať a tárať dve na tri.
V neděli bylo krásně, takže rodinná rada rozhodla jet na malý výlet žigulíkem místo Oktávkou. Fota nejsou.
P.S. To já jen, aby mi to tu nezapadalo prachem.
EAST RUNNER БРИГАДА. ŠKODA Octavia II 1,9 TDi Bratrstvo Vana Tallinn
/ KAWASAKI KLE 500ČZ 175/477ČZ 250/485ČZ 350/472