Laďuša píše: emhádéčkem bych se tam ani dostat neuměl
Tak to jsme dva. Nejlepší bude tam jít pěšky. Může to být něco přes 5 minut chůze.
Tak pokud se ale vydám špatným směrem, může to snadno být i dvě hodiny bloudění
nějak si pamatuju, že se jde podchodem a někde v tom podchodě byla cedule "ÚAN" tamdudy.
Nedám já se v tom podchodu doleva, snad mě nepřepadnou Ťamani
Pravděpodobná příčina je zlomenej jazyk výhybky. Vlak prej měl ject po tej koleji, kde stojí plošiňák. Eso to ňák vzalo jinam, plošina chtěla správně a chudák cisterna nevěděla co, tak se položila napříč Došlo ke stržení sloupů trakčního vedení, do čehož akorát najel osobák, ke kontaktu s nákladem nedošlo. Plech má utrženej přední pantograf.
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Dva PoJeBy ze Skašova
Tak to je drsný. Zrovna jsem si dneska říkal pojedu do Prahy o víkendu a teď mě vyděsíte touhle zprávou a pak ještě koukám na výluky: http://www.cd.cz/cd-online/vyluky/vyluk ... 24.01.2011 A je to jasné. Cestu odkládám na neurčito.
No, hlavně jsem koukal, že novinky se zase předvedly (negativně, jak jinak). Po kouknutí na zprávu na železničních stránkach jsem se dozvěděl, že na hlavním se vlastně vůbec nic nestalo, ale vlivem výpadku napájení SZZ v Libni došlo poněkud k omezením a odklonom a hlavní bylo akorát přetížený a nestíáhalo. Tož tak a pak něčemu věřte, když si to neověříte aspoň z několika zdrojů
Naposledy upravil(a) Laďuša dne pon led 24, 2011 21:27, celkem upraveno 1 x.
Dva PoJeBy ze Skašova
Novinky je nutno brát dost s rezervou. Taky když tam může psát každej Lojza, tak se není čemu divit. Před chvílí jsem koukal na on line mapu českých drah. A na hl.n. v Praze nebyl žádnej zpožděnej vlak ani mimořádnost už. Jen v Brně mají trochu jinou kultůru cestování. Osobáčky jim jezdí na čas, EC tam však mělo zpoždění přes 100 minut
Dva PoJeBy ze Skašova
To ani ne, má to asi 20 tun na nápravu, což neni až tak moc. Spíš to ale koleje v zatáčkach roztahovalo a vypadávalo z výhybek, taky se to nevešlo na točny.... Prostě z dalšího vývoje pak sešlo.
Dva PoJeBy ze Skašova