No, pro jistotu nepřijedu LadouMaysner píše:proto se musi upalovat vic a vic skodovekMichal Pokorný píše:Jen si s tím upalováním Škodovky moc nehrajte, však dobře víte jak se ŠkodaBůh na jedné zdejší Ladě pomstil

Moderátor: Moderátoři
zacne to ve skodovackym muzeu, preskoci to na vyrobni haly,........Malda píše:Tak to byste meli zacit "vlajkovou lodi" - novym SuperBem a ne starejma vrakamaMaysner píše:proto se musi upalovat vic a vic skodovek
Když ho dotáhneš tak proč ne?Malda píše:Tak to byste meli zacit "vlajkovou lodi" - novym SuperBem a ne starejma vrakamaMaysner píše:proto se musi upalovat vic a vic skodovek
Se bojiš, že upali Moskviče ?Kopr píše:Mi teda nepřipadne moc košér upálit zdravé auto jakékoliv provinience
To máš jedno. Upálit, nebo rozebrat. Vyjde to na stejno. Normální cestou, se toho už stejně nezbavíš.Kopr píše:Mi teda nepřipadne moc košér upálit zdravé auto jakékoliv provinience
Je to auto po bouračce, zrušené a 3 roky stoji za barákem majitelky, co myslíš že ho jinak čekaloKopr píše:Mi teda nepřipadne moc košér upálit zdravé auto jakékoliv provinience