Takhle jsem převážel kdysi IFU před V3S z Prahy do Plzně.
Je to jen o dohodnutých signálech.

Moderátor: Moderátoři
Není náhodou vlečení na lanu nebo na tyči s nákladem zakázené???Wolf píše:Ono to bez brzd neni zadna legrace ani pri tazeni na tyci. Jednou jsme potrebovali pritahnout T148 s kleklym motorem, cili bez brzd (ale bylo na ni skoro 15t drte) a tak jsme ji zaprahli za tahac T813, ale mohu vam rict, ze z kopcu to nebyl vubec dobry pohled, jak chudince 813 i pres zavazi nadskakuje zadek, kdyz se do ni oprela tyc. S brzdami je to lepsi. W.
Tohle nebudu komentovat. Ale pro jistotu jsem byl před chvilkou zaplatit povinný.Drobek81 píše:Pockej sak pres brzdy je expert KokoLoko...se s nim domluf(a naposledy se pomazli s rodinkou
)
Se těším mám moc otázek. za 8 hodin v Bechyni v kempu. Já už valím z práce.Ctirad Vyskočil píše:Tak to možná ještě vyjde a snad budu moct jet Laděnkou.Ale zatím je to ve hvězdách.
Tak mi držte palce ať to vyjde a taky ať dojedu až do kempu.
Strejda jezdí se sanitkouDrobek81 píše:mas doufam povinny na skody aspon do 100milionu...nebo si dej hned nekolik, sak se znas neKoko Loko píše: Tohle nebudu komentovat. Ale pro jistotu jsem byl před chvilkou zaplatit povinný.![]()
P.S.nemate nekdo znameho ktery jezdi sanitkou?Ze by jel pro sichr s nami jako doprovod