Jarní ladasraz 2010
Moderátor: Moderátoři
hlasoval jsem pro tchořovice a pokud pojedu a vyhrajou, tak rád s něčim pomůžu.
Marek89, ale ty vzdálenosti jsme řešili sob má pravdu - mapa klame a důležitý je vybrat správnou cestu
a teď jen otázka, která předběhla hlasovaní:
musketyr, píšeš o příjezdech na burzu a sraz. bude i nějaká propustnost mezi tim nebo jak to máš vymyšlený? přece to nebudu složitě objíždět když pojedu od Kadova a naopak když bude někdo z Blatný a pojede na burzu, tak přece nepojede až do Lnářů nebo přes Vrbno
Marek89, ale ty vzdálenosti jsme řešili sob má pravdu - mapa klame a důležitý je vybrat správnou cestu
a teď jen otázka, která předběhla hlasovaní:
musketyr, píšeš o příjezdech na burzu a sraz. bude i nějaká propustnost mezi tim nebo jak to máš vymyšlený? přece to nebudu složitě objíždět když pojedu od Kadova a naopak když bude někdo z Blatný a pojede na burzu, tak přece nepojede až do Lnářů nebo přes Vrbno
red BA3 21061, 1984, 4q, LPG
BLIZZARD = iron fist in a velvet glove
osa Klatovy - Plzeň - ....
BLIZZARD = iron fist in a velvet glove
osa Klatovy - Plzeň - ....
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Západočeší, vzmužme se a hlasujme pro Mušketýra
Při zmínce kempu Milavy mi ukápla slzička dojetí, to je moje dětství... Tam by se mi líbilo.
Jinak nevýhoda je v datování jarních srazů, akorát je zkouškový a to je takový naprd, jink jsem na tom asi jako EMI, v rámci možností bych s něčim eventuelně vypomoh (hlavně s tlumočením s Polákama estonština už je horší), ale je to takový nejistý a tak.
Při zmínce kempu Milavy mi ukápla slzička dojetí, to je moje dětství... Tam by se mi líbilo.
Jinak nevýhoda je v datování jarních srazů, akorát je zkouškový a to je takový naprd, jink jsem na tom asi jako EMI, v rámci možností bych s něčim eventuelně vypomoh (hlavně s tlumočením s Polákama estonština už je horší), ale je to takový nejistý a tak.
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
- Marcel
- Kontaktovat uživatele:
Ano jsem ochotnej hlavnímu organizátorovy pomoct nebo třeba poradit, ale organizaci tam dělat nebudu
Marcel 2107
LADA 2107 - Laděnka
Největší abstinent z LKCS
http://marcel2107.rajce.idnes.cz/Ladka/#album
Silnice, mé přechodné bydliště
LADA 2107 - Laděnka
Největší abstinent z LKCS
http://marcel2107.rajce.idnes.cz/Ladka/#album
Silnice, mé přechodné bydliště
Neviem sa rozhodnúť . Prečo?
Marcelove výborné organizačné kvality všetci z vlastnej praxe dobre poznáme a je veľmi pravdepodobný bezproblémový priebeh zrazu, Marcel - klobúk dolu. Na druhej strane však je zaujímavá myšlienka spojiť Ladazraz s burzou náhradných dielov z mimoklubových zdrojov. Pre nás syslíkov je to ťažké rozhodovanie...
Tak mi niekto poraďťe!!!
Marcelove výborné organizačné kvality všetci z vlastnej praxe dobre poznáme a je veľmi pravdepodobný bezproblémový priebeh zrazu, Marcel - klobúk dolu. Na druhej strane však je zaujímavá myšlienka spojiť Ladazraz s burzou náhradných dielov z mimoklubových zdrojov. Pre nás syslíkov je to ťažké rozhodovanie...
Tak mi niekto poraďťe!!!
Nikita II, 1974
Nasťa 2016
chatka 12 forever
člen LKCS
Nasťa 2016
chatka 12 forever
člen LKCS
- Petanek2101
- Kontaktovat uživatele:
Krkonose jsou hezci nez okoli blatne, tam je to proste ani ryba ani rak. ani rovina, ani kopce. Zasadne tam maji rybnik vys jak naves. Divny kraj
Velka letistni plocha je pro me zarukou toho, ze se vlastne na sraze ani poradne nezorientuju. Me osobne to nejak netahne .
Dale pak zahranicni studenti ee ucastnici, kteri prijedou z cca severniho smeru (neni jich vetsina?) budou muset do blatne pres celou CR (200 - 250 km?), coz jim urcite nezavidim.
Nic proti nicemu, ale ja bych radeji ty krkonose
Velka letistni plocha je pro me zarukou toho, ze se vlastne na sraze ani poradne nezorientuju. Me osobne to nejak netahne .
Dale pak zahranicni studenti ee ucastnici, kteri prijedou z cca severniho smeru (neni jich vetsina?) budou muset do blatne pres celou CR (200 - 250 km?), coz jim urcite nezavidim.
Nic proti nicemu, ale ja bych radeji ty krkonose
Naposledy upravil(a) JmJ dne stř led 13, 2010 18:15, celkem upraveno 1 x.
VAZ 2104 1.3 1989
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Hlasuj pro Mušketýradandy píše:Tak mi niekto poraďťe!!!
Kdyby eště někdo nevěděl, posledně jsem na Mušketýrovo burze sehnal originální 2103 blatníky, jsou tam fakt zajímavý věci
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
- Jakub Metelka
- Kontaktovat uživatele:
Mušketýrova možnost se mě zamlouvá více
2x VAZ-2101 (1972), 2x VAZ-2101 (1973), VAZ-2101 (1977), VAZ-2102 (1977), 2x VAZ-2106 (1978), VAZ-21053 (1989), VAZ-2107 (1986), VAZ-2121 (2002) Moskvič-408-1 (1972), Škoda-120L (1983), Škoda-105S (1984), Škoda Favorit 136L (1989), Škoda-Felicie (1995,1996), Škoda Felicie kombi (1997), Mercedes -200E (1987), Avia A31 (1987), Škoda 706 RTHP (1973)
No JmJ trefil to s těma cizincema,nejen estonci,poláci ale němci mají vrchlabí opticky dost blíže(teda jestli je pravda to že vetšina majitelů lady v D žije v bývalé NDR,což nevim jistě).
Mušketýr nabízí větší plochu a burzu.
Ta burza je jen na žiguly nebo klasika auto-moto?
Komu dát hlas vůbec nevím.
Mušketýr nabízí větší plochu a burzu.
Ta burza je jen na žiguly nebo klasika auto-moto?
Komu dát hlas vůbec nevím.
Re: Sraz 2010
takže předpokládám, že burza bude všeho druhu. Takové burza bývá perfektní a dá se tam leccos sehnat. No sice by to bylo pro ně trochu dál, ale na celkové trase to udělá celkem prd.musketyr píše: Zároveň se srazem se bude na místě konat auto moto burza
Tak to jsme dva.dandy píše: Neviem sa rozhodnúť . Prečo?
Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m
znamení : KozoHroch
znamení : KozoHroch