Vegetarián vs. masožrout
Moderátor: Moderátoři
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
No, to máš těžký... různý lidi to berou různě, i když to třeba nenapíšou... :\ Ono ne všechny lze odhadnout podle sebe...
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
...ono ja mavam tiez take slabsie chvilky, ze nemusim maso.....
....
napriklad hned rano
ale uz taka klobaska na svacinku, reznik na obed.
a niekedy v slabej chvilke si dam k tomu aj nejaky zeleny list, alebo nieco cervene
trebars frankovku
ale kazdemu podla jeho chuti
PS: kolki z tych cilskych myslim ze futbalistov co zapichli to lietadlo kdesi v andach niekedy v 70tych rokoch a stravili tam nedobrovolne nejaky ten mesiac boli vegani? tiez potravinovy retazec, trochu drsnejsieho charakteru, ale ja to vidim tak nejak. treba jest vsetko co nezje teba uprimne mi je luto tych, ktorim takuto rozkos nedovoli ich zdravotny stav.
napadla ma vcil otazka, preco v kazdej nemocnici varia taky blivajz? par rokov dozadu som mal cest stravit tam 3 dni, na chut tej stravy nezabudnem dodnes......
....
napriklad hned rano
ale uz taka klobaska na svacinku, reznik na obed.
a niekedy v slabej chvilke si dam k tomu aj nejaky zeleny list, alebo nieco cervene
trebars frankovku
ale kazdemu podla jeho chuti
PS: kolki z tych cilskych myslim ze futbalistov co zapichli to lietadlo kdesi v andach niekedy v 70tych rokoch a stravili tam nedobrovolne nejaky ten mesiac boli vegani? tiez potravinovy retazec, trochu drsnejsieho charakteru, ale ja to vidim tak nejak. treba jest vsetko co nezje teba uprimne mi je luto tych, ktorim takuto rozkos nedovoli ich zdravotny stav.
napadla ma vcil otazka, preco v kazdej nemocnici varia taky blivajz? par rokov dozadu som mal cest stravit tam 3 dni, na chut tej stravy nezabudnem dodnes......
21061 *1986
21043 *1994 LPG
2107 *1989 LPG
...... potom nejake sracicky...
od 2020 VESTA CROSS LPG
21043 *1994 LPG
2107 *1989 LPG
...... potom nejake sracicky...
od 2020 VESTA CROSS LPG
-
- Kontaktovat uživatele:
tady je dalsi zajimava teorie, vegani by mohli popremyslet, zda i vrazdeni rostlinek neni zcela zbytecne...navod je prosty
http://www.youtube.com/watch?v=dAn4M0Qk7iQ
http://www.youtube.com/watch?v=dAn4M0Qk7iQ
Moudrost nepřichází vždy s věkem. Někdy věk přichází sám.
Starý dům a mladá žena - hojnost práce zaručena.
Práce vyžaduje čím dál větší vzdělání, vzdělání čím dál větší práci.
Starý dům a mladá žena - hojnost práce zaručena.
Práce vyžaduje čím dál větší vzdělání, vzdělání čím dál větší práci.
Tím celej ten kolotoč nesmyslů právě začíná.zelvotron píše:Já se nad zvířata nepovyšuju, já je jen jím
Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m
znamení : KozoHroch
- Křečík Barbuška
- Kalasnikov
- Kontaktovat uživatele:
- Michal Pokorný
No mě to jako sranda rozhodně nepřijdeJelen píše:ale sranda musí bejt
A JELENe: tvrdit nepodložený věci o kterých moc nevíš, to asi taky není ideální se takle prosazovat.Tím ale nechci říct, že vím všechno a o všem a že mám stoprocentní pravdu.
Jako příklad uvedu to jak si tvrdil, že kdyby se nežraly zvířata, tak by nikdo nevymyslel auto a ty věci v tom smyslu, že by se dorozumívali posunkama nebo cos tu všechno psal....
Znáš nějakou důvěryhodnou studii, která by to dokazovala? A pokud vím, tak světová zdravotnická organizace vydala k "nemasožroutsví- vegetarianství" kladný stanovisko bez výhrad, a když už to řekne organizace takovýho formátu, tak na tom asi něco bude.Pak vydalo kladný stanovisko taky víc dalších organizací, který sou myslím dost důvěryhodný, norozdíl od Tebe.. Tak nevím co na tom pořád všichni hledáte... Dokonalý nejni na tomhle světě nic.
Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m
plavec, právě to všechno jsem psal ze srandy, nikde se tím neprosazuju, když mě nepovažuješ za důvěryhodného, věř, že je mi to volný, jako hiphoperovi jeho kalhoty, ale zkus si o tom napřed taky něco přečíst, strýček google ti jistě velice rád pomůže, jeden příklad za všechny je třeba zde: http://www.farmaurekyorlice.cz/index.ph ... &Itemid=11 Tvoji osobu jsem tu nikde neurážel, ani se do ní nenavážel, vše bylo psáno ve srandě, ale koukám, že ty to prožíváš asi jako domov důchodců venezuelskou telenovelu... Nevím, jestli to nedokážeš pochopit, kvůli tomu, že jsi vegetarián, nebo proto, že se ti prostě nechce
Ber to víc v klidu, nikdo tě nenutí se měnit. Tady je diskuzní fórum, tak tu každý ventiluje svůj názor i svoji pravdu
Ovšem vyznívá to tak, Velký Vezíreplavec píše:Tím ale nechci říct, že vím všechno a o všem a že mám stoprocentní pravdu.
jediný, kdo se tu očividně chce hádat, jsi Ty, ostatní pouze slušně diskutují.plavec píše:Tak nevím co na tom pořád všichni hledáte
Ber to víc v klidu, nikdo tě nenutí se měnit. Tady je diskuzní fórum, tak tu každý ventiluje svůj názor i svoji pravdu