před mytím? Jistě ...JmJ píše: resp. mas nadobi spinave?
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Moderátor: Moderátoři
před mytím? Jistě ...JmJ píše: resp. mas nadobi spinave?
mně jde o to, aby mi to po úvodním oplachu nerozpustilo onu tabletu a čerpadlo to nevyčerpalo ven. Na hlavní mycí program s teplou vodou (nově napuštěná nebo ne?) by už žádná tableta nezbyla...JmJ píše:to uz ti nepovim. ja houby v mycce nemyju![]()
ja si myslim, ze nejaky uvodni oplach z toho nejhorsiho se asi deje vsude, ale rucit za to nemuzu. kazdopadne pokud to nema vylozene nejakou dlouhou predmyci fazi, tak je to asi burt, jestli se to rozpusti o 5 minut driv.
resp. mas nadobi spinave?
Rozumim. Udelal bych proste test. Pustit myti a sledovay, kdy jde voda do odpadu. Bohuzel nemam jinou radutavri píše:mně jde o to, aby mi to po úvodním oplachu nerozpustilo onu tabletu a čerpadlo to nevyčerpalo ven. Na hlavní mycí program s teplou vodou (nově napuštěná nebo ne?) by už žádná tableta nezbyla...JmJ píše:to uz ti nepovim. ja houby v mycce nemyju![]()
ja si myslim, ze nejaky uvodni oplach z toho nejhorsiho se asi deje vsude, ale rucit za to nemuzu. kazdopadne pokud to nema vylozene nejakou dlouhou predmyci fazi, tak je to asi burt, jestli se to rozpusti o 5 minut driv.
resp. mas nadobi spinave?
Takže v každé myčce je takový držák tablety (resp. násypka), která tam tu tabletu pustí a v nějakém okamžiku, hádám na začátku hlavního mycího programu... je tam takový malý pohon, na principu centrálního zamykání v autě, který otevře víčko a tableta vypadne.
Majo umýva riad?Majo píše:ked hodim u nasej mycky tabletu dovnutra a otvorim mycku po prvom oplachnuti, polka tablety je fuc. Ale to ma zasobnik, ktory sa otvori az po predoplachnuti, takze pre mycku bez toho to asi smerodatne nebude...
(2) Přejíždí-li řidič vozidla, pro které je vyhrazen jízdní pruh, z vyhrazeného jízdního pruhu do přilehlého jízdního pruhu, řidič vozidla jedoucí v tomto pruhu mu to musí umožnit snížením rychlosti jízdy, popřípadě i zastavením vozidla. Řidič vozidla ve vyhrazeném jízdním pruhu je povinen dávat znamení o změně směru jízdy a nesmí ohrozit řidiče ostatních vozidel.
(4) Je-li provoz ve vyhrazeném jízdním pruhu vyznačeném na tramvajovém pásu řízen světelnými signály pro tramvaje, řídí se řidič vozidla jedoucí v tomto jízdním pruhu těmito světelnými signály.