Mix otázek a odpovědí III
Moderátor: Moderátoři
- Teepee
- Kontaktovat uživatele:
Re: Mix otázek a odpovědí III
A za jak dlouho budou ty drážky zase zanesené? 2-5let? A určitě tam díky úsadám vzlíná voda?
Každopádně, když budou tašky na zemi, jak píše DVK, Wapka s rotačním nástavcem a já bych hodně zvažoval, natřít je červeným Eternalem.
Eternal mat jsem dal v roce 2000 na pozinkovaný plechování a dodnes je tam úplně v pohodě, jen trochu vyšisoval. Věřím, že tašky dilatují ještě méně než plech a tak bude nátěr ještě méně namáhán. Vyzkoušené to ale nemám.
Práce s tím bude pekelná, na druhou stranu Eternal schne během pár minut, ředí se vodou, pohodovej matroš.
Každopádně, když budou tašky na zemi, jak píše DVK, Wapka s rotačním nástavcem a já bych hodně zvažoval, natřít je červeným Eternalem.
Eternal mat jsem dal v roce 2000 na pozinkovaný plechování a dodnes je tam úplně v pohodě, jen trochu vyšisoval. Věřím, že tašky dilatují ještě méně než plech a tak bude nátěr ještě méně namáhán. Vyzkoušené to ale nemám.
Práce s tím bude pekelná, na druhou stranu Eternal schne během pár minut, ředí se vodou, pohodovej matroš.
Bílý LADA a okřídlená spol.
Pokud to bude navíc na zemi, není problém to stříkat pistolí ... a to je pak úplně jiné pracovní tempo.
2x УАЗ 452, еx 21044 a 2105
- MartasBrno
Už je to na střeše. Dal jsem normu 10 vteřin na kus a zítra doložím pár metrů pod komínem a až klempíř udělá plechy, dořeším zbytek. Zatím mám splněno. Co jsem měl na půdě, udělaly ruce a rejžáky, co je na dvoře možná podpořím vapkou, ale spíš uvidím jak budu stíhat další práce. Mám trysku rotační i s plochym paprskem.
Děkuju za názory.
Děkuju za názory.
Ano, postřik zelenou skalicí by měl pomoci, při pravidelném ošetření tašek. Jinak by možná stačily z každé strany pod hřeben zvenčí položené 1-2 měděné dráty. Mívali jsme na chalupě měděné převěsy přes střechu, a pod nimi bylo čisto, a ještě po několika letech pořád je. Otázkou je, zda to pak nebude fungovat současně jako bleskosvod.Jiří Proček píše:Zdravím taky se připojuji na toto téma mech si lebedí na střešní krytině musím to taky řešit a je tak agresivní že, dělá dírky též jsem zkoušel postřik s modrou skalicí a to celkem pomohlo ale musí místy a časově opakovat což jsem nedělal a projevilo se to v plné síle napadení střechy, jinak zkusím kulatinu z mědí a dám ji na střechu na vyzkoušení při dešti bude uvolňovat měděnku a mech dostane na frak snad????Jinak to vypadá na kartáč na novou střešní tašku nemám a zřejmě nechám vzkaz pro příští generace....ty budou RÁDI!!!!!!![]()
zdraví Vás Jirka Brno 24*
![]()
V televizi jsem nedávno viděl že, nějaká firma provádí čistění střechy asi to bude ranec jako všechno a nezbude víc než to dělat kartáčem jako Luděk a tímto Tě taky moc zdravím!
Mimo mísu padnou na žigula 07 ? co myslíte?střed atd..............
http://auto.bazos.cz/inzerat/24503247/1 ... i-pneu.php
Pozn. moderátora: nezakládej dvojpříspěvky! L.
http://auto.bazos.cz/inzerat/24503247/1 ... i-pneu.php
Pozn. moderátora: nezakládej dvojpříspěvky! L.
- ger007
- Kontaktovat uživatele:
ako dlhe sterace si mam objednat na stierac celneho skla, nechce sa mi to ist merat 
Be better, not second best
if not better, be different
LADA !
1x2104X 16V, 1x 21044, 2 x 1111, 1xB210, 1xJawa550, 1x Toyota Avensis T25

детские игрушки
LADA !

детские игрушки
- Marek89
- Kontaktovat uživatele:
ja mam 38cm
Lada 2105
Vaz náš, ktorý si vyvarený
roztoč sa opäť kolesa tvoje,
buď jazda Tvoja na všetkých diaľniciach
a cestach, odpusť nám naše úpravy ako
i my odpúštame Tvoje neduhy a neuved nás
do pokušenia prejsť na inú značku a zbav
nás všetkých protivných techinkov STK.
NATURAL!
Vaz náš, ktorý si vyvarený
roztoč sa opäť kolesa tvoje,
buď jazda Tvoja na všetkých diaľniciach
a cestach, odpusť nám naše úpravy ako
i my odpúštame Tvoje neduhy a neuved nás
do pokušenia prejsť na inú značku a zbav
nás všetkých protivných techinkov STK.
NATURAL!
- Tommel
- Kontaktovat uživatele:
myslim že max se vejdou 41cm
Chatka 12 forever
. Buková drift challenge team. Aerodynamika je pro ty, co neumí ladit motor.
Nové vozy Lada, UAZ, GAZ, Kamaz z Ruska
Nové vozy Lada, UAZ, GAZ, Kamaz z Ruska
- Luděk Ondrůch
- Kontaktovat uživatele:
- ger007
- Kontaktovat uživatele:
diky objednajm 41
Be better, not second best
LADA !

детские игрушки
LADA !

детские игрушки
na nive mam 45, na kombiku 43, ale v dolnej polohe to chodi az na gumuLuděk Ondrůch píše:41 se vleze
Pokud bys chtěl 43, tak musíš zkrátit ramínka.
21043, 21063, 2121, 21214, 2123....
Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4, Range Rover 4.4i, Audi Q7, 4.2FSI
Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4, Range Rover 4.4i, Audi Q7, 4.2FSI
Mám takový dotaz. Na myčce nádobí ariston LV 620 ix, ale to je jedno, to platí snad u všech, nejde zásobník na tabletu.
Mycí tabletu tedy házíme do košíku k příborům.
Jak to vlastně celé funguje?
Není to náhodou tak, že se rozpustí ve studené vodě, čerpadlo ji odčerpá a na hlavní mytí je tableta fuč? Nebo je to jinak?
Není to náhodou tak, že se rozpustí ve studené vodě, čerpadlo ji odčerpá a na hlavní mytí je tableta fuč? Nebo je to jinak?
Fabia 3, 02/2018 1.0 MPI 55 kW Ambition Plus
ja mam za to, ze ten zasobnik na tabletu se otevre az v nejake myci fazi a tableta vypadne do nadobi. kdyz ji tam hodis rovnou, tak ji asi rozpustis zbytecne brzo.tavri píše:Mám takový dotaz. Na myčce nádobí ariston LV 620 ix, ale to je jedno, to platí snad u všech, nejde zásobník na tabletu.
VAZ 2104 1.3 1989
Možná to tam je na to, když mají některé programy předemytí, což ale neplatí pro naši myčku, která je softwarově docela pitomá
zvládá jen 4 programy, z toho 2 jsou na houby
Fabia 3, 02/2018 1.0 MPI 55 kW Ambition Plus
to uz ti nepovim. ja houby v mycce nemyjutavri píše:Možná to tam je na to, když mají některé programy předemytí, což ale neplatí pro naši myčku, která je softwarově docela pitomázvládá jen 4 programy, z toho 2 jsou na houby
ja si myslim, ze nejaky uvodni oplach z toho nejhorsiho se asi deje vsude, ale rucit za to nemuzu. kazdopadne pokud to nema vylozene nejakou dlouhou predmyci fazi, tak je to asi burt, jestli se to rozpusti o 5 minut driv.
resp. mas nadobi spinave?
VAZ 2104 1.3 1989