to uz by nebol originalMaysner píše:chromovany ramecky.

Moderátor: Moderátoři
Já sám nevím, rád se přiučím. Když jsem viděl fotky auta v inzerátu, první co mi padlo do oka, byly právě šimé konce. Myslel jsem že to je po nějaké kolizi, ale oni jsou na obou stranách stejně, na kolizi to celkově nevypadá. Navíc nějak jsem to v reálu neshledal jako problém, tak to řadím do nejnižších priorit.vintera píše:hezký auto,
takový dotaz, plasty na konci předního nárazníku jsou takhle normálně ohnutý nahoru, nebo je to jenom zkreslení na foto. Měl jsem to také na autě, nelíbilo se mi to, tak jsem je srovnal do roviny. Není v tom žádná ironie, jen se ptám, některé lady jsem viděl s koncovkama rovně, některé je měly trochu směřující nahoru, jak vlastně mají být.
Vzhled je u leštěnkových aut, který pomálu ani z garáže nevyjedou, snad nejvyšší priorita, ne?Teepee píše:tak to řadím do nejnižších priorit.
Pro mě je prioritou hlavně péče v takové rozsahu, aby auto zbytečně netrpělo a tím nedocházelo k jeho znehodnocení. Důležitý jest, že mu při stání v garáži a udržovací jízdě nic nechybí (nafoukaný kola, zakrytí na svým místě).Laďuša píše:Vzhled je u leštěnkových aut, který pomálu ani z garáže nevyjedou, snad nejvyšší priorita, ne?Teepee píše:tak to řadím do nejnižších priorit.
Není zač, kdybych je chtěl všechny pro sebe, nepsal bych to semJan Vaníček píše:Díky za super typ, má 06 již dnes zavrčela na tuto baterku. Napětí sice bylo nižší, ale i po odstávce od listopadu v -9°C dnes ráno chytla (stojí pod přístřeškem venku). Poslední baterka za 1999,- vydržela přesně 2 měsíce po skončení záruky 2 roky.
Dál jsem obdaroval švagra, bratrance a známého do staré felície.
Ještě jednou díky.
Je to prosímpěkně ten správný a vhodný doporučený rozměr, kapacita atd. pro nula trojku....? Ať to nemusím někde hledat. Hodlám provést na jaře vzkříšení mrtvoly a tohle by pro začátek byl dobrý tipTeepee píše: ...Varta Blue Dynamic 60Ah...