Moderátor: Moderátoři
grafi2 píše:Mne v nádrži pribúda
Áno na veste cross už je uzamykateľné neviem či tak bolo aj na prvých kusochLiftback píše:Máte uzamykateľné?
ja sa neviem dostať pod 8l.(dialnica 8,3-9,5l/100km 130 km/h) akú máš spotrebu pri 130km/h?Makar píše:Cez zimu mala žena na tom všade vychvalovanom VW Golf Plus 1,9TDi spotrebu 9,5l/100km a ja na mojej všade kritizovanej Lade Veste sedan o 2 litre menejSom si musel dať 2 Otčenáše, aby ten jej "perfektný" Golf cez zimu naštartoval a potom vyletelo z výfuku mračno dymu
Podľa mňa má emisie min. 10x väčšie ako moja "zlá a kritizovaná" Lada, ktorá samozrejme vždy chytí na prvé otočenie kľúčika... Keď idem v tom "perfektnom" Golfe, tak hučí ako strýcov traktor, v tej "kritizovanej" Lade má motor tichý a kultivovaný chod...
Tak si urobte sami názor, ktoré auto mám radšej
A akú spotrebu to píšeš? Tu čo ti ukazuje PC? Lebo ak tu, tak aspoň mne PC ukazuje min. 0,4l viac ako je reálna spotreba podľa tankovania. A to mi ukazuje takto nový softvér budíkov(027) (a že vraj aj 022 to tak ukazuje), ale keď som ma starý softvér(019), tak ten ukazoval cca dobre, max. 0,1 naviac, ale to mohla byť aj len štatistická chyba.kednok píše:ja sa neviem dostať pod 8l.(dialnica 8,3-9,5l/100km 130 km/h) akú máš spotrebu pri 130km/h?
po každom tankovaní nulujemGeorgius píše:někde jsem to psal, dlouhodobé měření ukazuje, že palubní počítač kecá přibližně o 5% ve svůj neprospěch (reálně tedy spotřeba 8.0 znamená 7,6 - i když ani to není výhra v loterii ..)
po každom tankovaní nulujemrobelles píše:Tiež mám soft. 027. No keď ho po dlhšej dobe nevynulujem tak mi počítadlo zamrzne a ukazuje to jednu hodnoty. Teraz mám už 3 mesiace 6,9l.![]()
![]()