Moderátor: Moderátoři
Veteranista píše:Hezky se o autíčko staráš.
Pokud by jsi chtěl, tak bych ti vystříkal dutiny.
Přijel bys, odmontoval jsi tapeci a věco co brání ve vystříkání dutin ( nářadí bych ti dal k dispozici) a pak by jsme to společně vystříkali.
Peníze bych chtěl jen ve výši materiálu, za práci bych nic nechtěl.
to tam dej radši kulový ventilwwwwenca píše:..., že udělám pod sedačkou "výpust" na šroubovací uzávěr... .
wwwwenca píše:Jak říká panthymaeus, ty čtverečky jsou aby mělo kam voda...
Jelikož dle manuálu niva brodí do 80cm (zhruba na půli cesty mezi rozkrokem a bradavkami), tak aby to měla kam odtékat.
Třeba když se ti stane něco jako mě na tomto videu, zhruba ve třetí minutě...
https://www.youtube.com/watch?v=CiOAJH_bH_Q
Já ty čtverečky zalepil s celou podlahou ipou protože auto už nehodlám takhle brodit (tohle bylo před GO).
Ale přemýšlel jsem, že udělám pod sedačkou "výpust" na šroubovací uzávěr..Co kdyby, že jo...
Jen otázka:
Ty jsi v těch zadních kapsách (kde jsi měl díry) neudělal odtoky na vodu? Je tam původně taková ta gumová zátka..
Já bych to asi doporučil.. Jednak tam teče kondenzovaná voda z blatníku a druhak se tam snadno dostává voda třeba při výjezdech z vody a tak..
wwwwenca píše: Jen otázka:
Ty jsi v těch zadních kapsách (kde jsi měl díry) neudělal odtoky na vodu? Je tam původně taková ta gumová zátka..
Já bych to asi doporučil.. Jednak tam teče kondenzovaná voda z blatníku a druhak se tam snadno dostává voda třeba při výjezdech z vody a tak..