Nesmysl, zvířata tento zlozvyk okoukala od lidíVeverka píše: ... každého trkne že zvířata také vždy jedla. ...

Moderátor: Moderátoři
to vidis moc cerne...ale je fakt, ze neni maso jako maso - o masnych vyrobcich to plati 100nasobne...Veverka píše:To vodnaté,zelené maso a namletá kopyta z unyje.![]()
Já už nevím, co s tebou. Zajdi si k jakémukoliv řezníkovi, který ma malou domácí masnu, zkus si s ním popovídat nebo dej na reference. Většinou se vyznačuje tím, že je živnostník, což za komunistů víceméně nešlo (tady mě nechytejte za slovo). Zkus jakékoliv výrobky firmy Apetit, resp. šunku a anglickou v bagetách. To, co jsem ti vrazil v Trnavě do ruky, byla krkovička, která byla den předtím vyprodukovaná. Dále na sraze zkus ochutnat maso od Kopra nebo klobásy od Marcela. Ty dokonce předběhly jedny olomoucké, o kterých jsem si myslel, že jsou nejlepší, jaké jsem kdy jedl.Veverka píše: Acibuku kde se prodává to opravdové maso?
A kam bych se chtěl vrátit?Podle tebe?
To vodnaté,zelené maso a namletá kopyta z unyje.
Jistě, části těl stresovaných, týraných zvířat nadopovaných kdejakou chemií a směsma pro výkrm, bude asi celkem kvalitní.Maso dnes je určitě minimálně stejně kvalitní, po zavedení EU norem minimálně, samozřejmě záleží na přístupu výrobce.
Acibuk napsal:Chtěl by ses tam vrátit, co?Koko Loko píše:Já bych do vegetariánů za jejich "syntetické" papání moc nevrtal, ony ty naše "masožroutské" uzeniny s tím masem taky kolikrát moc společného nemají. Porovnáli se kvalita všech těch vysočin, poličanů atd. vyráběných "za bolševika" s nynější produkcí tak by jeden zaplakal, ne vždy jde pokrok kupředu.
v teto souvislosti mne spis napadlo, jestli ty problemy s autem nebyly spise pomstou skrz to, ze patri do jakesi sekty...Jelen píše:tomu, že dneska jezdíš autem, vděčíš masu