2107
Moderátor: Moderátoři
Odchylka zalezi celkem dost i na pneu. Pri 165/80 mam odchylku u 50 km/h tak 2 - 3 km/h, pri 175/70 je odchylka 5 km/h.
Kazdopadne pokud budem do vseho tahat odchylku tachometru, tak se nedomluvime nikdy s nicim. Proste cislo je cislo, predpoklada se spravny rozmer pneu a sprane prevody. A kazdy at uz si k tomu prida tech +-5km/h. Navic hadam, ze odchylka bude na vsech zigulech stejneho typu dost podobna, takze treba na porovnani to staci.
A jak presne meri ostatni vozy, to nevime. Takze dohadovat se nad nejakou odchylkou je uplne zbytecne.
Kazdopadne pokud budem do vseho tahat odchylku tachometru, tak se nedomluvime nikdy s nicim. Proste cislo je cislo, predpoklada se spravny rozmer pneu a sprane prevody. A kazdy at uz si k tomu prida tech +-5km/h. Navic hadam, ze odchylka bude na vsech zigulech stejneho typu dost podobna, takze treba na porovnani to staci.
A jak presne meri ostatni vozy, to nevime. Takze dohadovat se nad nejakou odchylkou je uplne zbytecne.
VAZ 2104 1.3 1989
Ukazujou, jak to pozoruju docela dobře, odchylka u jednotlivých kusů je do 3, max.4 km/h.Pavel04 píše:... a navic nevim jak ukazujou ty orientacni radary...
Mimochodem většina aut trochu přeměřuje.
Na dodávce se mi čistě náhodou podařilo dosáhnout téměř ideální přesnosti tachometru tím, že jsem přešel z předepsaného rozměru pneu 195/70-15 na 215/70-15. ale když koukám na dálniční kilometrovníky, najedu na 100 km dálničních, nějakých 96 tachometrových.
A když jedu na 80sátce čistých 80, většinu aut pomalu předjíždím.
Lada ? - tím jezdit, není normální !
>2121- ? hniloba s velkou budoucností! Již vyvařená a bojeschopná.
>2121- ? hniloba s velkou budoucností! Již vyvařená a bojeschopná.
zdravím,tak to já jsem zkoušel 2104 s 1,3l a ta ukazovala konec tacháče takže nevím kolik mohla jet ale nikto si nás nedal. no a s 2107 1,5l jezdim kolem té 150ky ale po delším rozjezdu také ukáže konec tach.něco málo přez 180kujěště jsem nezkoušel rozdíl mezi digitálem a obyč,ale počítám tak kolem 4-7kmh.
Alfa Romeo_Lada_Honda_Gilera
- Marek89
- Kontaktovat uživatele:
su nejake informacie o tom ze sa ma nova 2107 aj na Slovensko ? aka je jej cena na Ukrajine.Laďuša píše:Takže další pro nás frustrující zpráva, jak bylo řečeno v sousedství. Na Ukrajině začnou v srpnu dělat Ladu 2107, vzhledem k popularitě a rostoucí poptávce..... Sakra, jakto, že na Ukrajině to jde na dračku a hned vedle už se to ani nevozí???Сборка LADA-2107 возобновится на Украине
Кременчугский автосборочный завод (КрАСЗ, Полтавская обл.), входящий в состав корпорации «Автоинвестстрой» («АИС»), в августе намерен возобновить сборку автомобилей LADA-2107, выпуск которых был прекращен заводом в январе текущего года.
Lada 2105
Vaz náš, ktorý si vyvarený
roztoč sa opäť kolesa tvoje,
buď jazda Tvoja na všetkých diaľniciach
a cestach, odpusť nám naše úpravy ako
i my odpúštame Tvoje neduhy a neuved nás
do pokušenia prejsť na inú značku a zbav
nás všetkých protivných techinkov STK.
NATURAL!
Vaz náš, ktorý si vyvarený
roztoč sa opäť kolesa tvoje,
buď jazda Tvoja na všetkých diaľniciach
a cestach, odpusť nám naše úpravy ako
i my odpúštame Tvoje neduhy a neuved nás
do pokušenia prejsť na inú značku a zbav
nás všetkých protivných techinkov STK.
NATURAL!
Do SR sa asi nevozi,na ukrajine stoji cca 135 000 SK,ale niekde som cital,ze sa uz nevyraba ,tak neviem
Lada 2171 Priora 1,6 MPi (2013), Lada 2105 v regenerácii (1985), Lada 21044 1,9 MPi (1998), Škoda Felícia 1,3 SPi - 40kw (1996), 2 x Babetta 210 (1984,1988), Simson 70 ccm (1989), Zetor 4011 (1966)
-
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj kluci,no já mám odchylku do 50 asi 4-5 km a pak už se to srovná.Zkoušela jsem to u nás v noci na městě,máme tu elektronické ukazatele rychlosti.Vím,že jsou orientační,ale hlavně vím,že musím jet chlup přes padesát,abych nejela pětačtyřicet a neprudila ostatní
"mamamia !"
toť zvolání těch,kdož se dozvěděli o mé koupi
no,ale já jsem s Mášenkou spokojená (2107)
- Michal Pokorný
-
- Kontaktovat uživatele:
No je to ten u pošty Byla jsem s ní letos po technické na dovolené a poprvé ji trošku provětrala na dálnici.Jela úplně suprově a ani se nezadýchala.Žádný divný zvuk se neozval,ba naopak jela velmi tiše.Tedy moc jsem ji nehonila,ani jsem nespěchala,nebyl důvod,takže maximum na tachometru 120.Nechtěla jsem zkusit,co vydrží,ale hlavně dojet na dovču 400 tam a 400 zpátky jen škoda,že ne dálnici nejsou podobné ukazatele.V Německu jsem je na dálnici viděla před 15cti lety.
"mamamia !"
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Ale vyrába, na ladaonline.ru konečně zaktualizovali přehled modelů vyráběných v roku 2007, a 2107 figuruje. A to tam nejsou započtený typy dělaný jinde, např. 2104 z Iževska.Cory píše:Do SR sa asi nevozi,na ukrajine stoji cca 135 000 SK,ale niekde som cital,ze sa uz nevyraba ,tak neviem
A na Slovensko se to fakt nevozí a ani nebude
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
- Křečík Barbuška
Ano, renesance žigulíků se blíží, budou všude kam se podíváš, přichází zlatý éra a bájný Fénix povstane z popela .Pavel04 píše:pockej az budou v eu, pak to pude lip dotahnout
Lada Granta Liftback 1,6 16V - skoro normální auto
Lada Kalina 1117 1,6 8V - neopodstatněné a nenaplněné naděje
ex VAZ 2105, VAZ 2104, VAZ 2107
Lada Kalina 1117 1,6 8V - neopodstatněné a nenaplněné naděje
ex VAZ 2105, VAZ 2104, VAZ 2107