Senilita mě ještě nezdolala, ovšem kvalit Fitipaldiho též nedosahujiPuhi píše: ... sice je pravda, že ak sa jazdí ako dôchodca, mohli by byť hoci aj z kameňa

Moderátor: Moderátoři
Senilita mě ještě nezdolala, ovšem kvalit Fitipaldiho též nedosahujiPuhi píše: ... sice je pravda, že ak sa jazdí ako dôchodca, mohli by byť hoci aj z kameňa
Koko Loko píše: ... Fitipaldi ... se zde naklonoval do bezvědomí .
To asi taky...Nemo píše:Zvlášť pro ty, co jedou proti toběŠtěpán Getsko píše: Zajmavej pocit koukat na filmy během jízdy...![]()
ani to nesvadi. jezdim tak uz rok a pohoda. s pustenym filmem jsem jel snad jen parkrat kdyz se rychle nekam presouvalo, nechtelo se mi to prepinat na kartu nebo radio a cuceli na to spolujezdciŠtěpán Getsko píše:To asi taky...Nemo píše:Zvlášť pro ty, co jedou proti toběŠtěpán Getsko píše: Zajmavej pocit koukat na filmy během jízdy...![]()
Teď vážně. Na tohle si budu muset dát bacha. Ono to bude ke sledování během jízdy určitě svádět. Ještě, že jsem neměl těch cca 3000,- navíc. To bych si jinak koupil model s vestavěným tunerem na TV a to by bylo ještě horší...
O kvalitě "těchto" autorádijí (tím nemyslím značku) bych mohl vyprávět , ale nebudu tě strašit .Štěpán Getsko píše:Ještě, že jsem neměl těch cca 3000,- navíc. To bych si jinak koupil model s vestavěným tunerem na TV a to by bylo ještě horší...
Nafotím Ti ho zevnitř a uznáš že se to udělat doma nedá , mám tu jeden "trefený" bleskem . I případná oprava vyžaduje specielní metody a přípravky . Převést VF signál s digitální informací na video signál není až tak jednoduché . USB tv tunery jsou jednoduché neb veškeré matematické operace řeší PC . Scart konektor obsahuje mimo jiné i "hotový" videosignál .Štěpán Getsko píše:nebylo by nějaké schémátko na ten DVB-T tuner? Předpokládám, že by zapojení obsahovalo miniaturního švábá a pár pasivních součástek ( když nepočítám napájení a DO ).